Over Wijn Wine Wein

Hoi! Aangenaam, mijn naam is Kim, wijnliefhebber pur sang. Wat ooit een hobby was, groeide langzaam uit tot Wijn Wine Wein.  Ik vond wijn altijd wel lekker, maar in een restaurant kon ik nog niet meteen de wijn uitzoeken die ik het lekkerst vond. Toen begon ik met mijn eerste cursus. Dat werden er iets meer! Ook in mijn werk ging wijn een steeds grotere rol spelen, ik werd Restaurant Manager en mocht mijn eigen wijnbar openen. In mijn vrije tijd hield ik nog steeds van wijnproeverijen en high wines, maar ik merkte dat ik echt praktische tips en duidelijke informatie miste. Vele wijntjes later heb ik daarom Wijn Wine Wein opgericht. 

 

Ik hoop dat ik met Wijn Wine Wein mensen kan laten genieten van wijnen die ze echt lekker vinden, dat ik ze een een leuke en geslaagde wijnproeverij kan bieden en vooral een hele leuke avond.

 

De proefpakketten zijn praktisch en hebben alles om zelf een geslaagde wijnproeverij te organiseren, om meer te leren over wijn, en over je eigen smaak. Na een wijnproeverij van Wijn Wine Wein kan je gemakkelijk zelf naar de winkel om een wijn uit te zoeken waarvan jij weet dat die lekker is.

 

Weetje: Ik geloof dat Frankrijk niet meer het beste land is voor wijnproductie, goede wijnen komen tegenwoordig van over de hele wereld. Het klimaat veranderd, kennis gaat de hele wereld over en wijnmakers beginnen heel ergens anders nieuwe wijngaarden. Ik kan daar alleen maar blij van worden, en met smart wachten op hun nieuwe creaties. De proefpakketten van Wijn Wine Wein zijn daarom gebaseerd op wijnen vanuit de hele wereld, het logo is daarom in verschillende talen geschreven, in een ronde bol. Net zoals de wereldbol! De drie hoofdletter W's staan voor het world wide web in www.wijnwinewein.nl, omdat het een online webshop is. Diep hé..

 

Ik wens jullie heel veel wijnproefplezier!

Groetjes

Kim