Over Wijn Wine Wein

Waarom Wijn Wine Wein: nieuwe manier van wijnproeverijen thuis organiseren

Hoi! Aangenaam, mijn naam is Kim. Wat leuk dat je hier bent! Hier vertel ik hoe Wijn Wine Wein begonnen is. Jaren terug vond ik wijn ook altijd wel lekker, maar in een restaurant had ik dan toch wel moeite met het uitkiezen van een wijntje. Na wat wijnproeverijen met vriendinnen, begon ik met mijn eerste echte wijncursus... Je raad het al... Dat werden er iets meer! Ook in mijn werk ging wijn een steeds grotere rol spelen, ik werd Restaurant Manager en mocht mijn eigen wijnbar openen. Ik haalde mijn wijnpapieren aan het Wijninstituut en aan de Wijnacademie (Ja, echt die bestaan!).


 In mijn vrije tijd genoot ik nog steeds van high wines en wijnproeverijen, maar ik merkte dat ik echt praktische tips en duidelijke informatie miste. Ik vond dat het beter kon. Vele wijntjes later heb ik daarom Wijn Wine Wein opgericht. 

 

Ik hoop dat ik met Wijn Wine Wein mensen kan laten genieten van wijnen die ze echt lekker vinden, dat ik ze een leuke en geslaagde wijnproeverij kan bieden en vooral een hele leuke avond.

 

De proefpakketten zijn praktisch en hebben alles om zelf een geslaagde wijnproeverij te organiseren, om meer te leren over wijn en over je eigen smaak. Na een wijnproeverij van Wijn Wine Wein kan je gemakkelijk zelf naar de winkel om een wijn uit te zoeken waarvan jij weet dat die lekker is.

 

Goede wijnen komen tegenwoordig van over de hele wereld. Het klimaat veranderd, kennis gaat de hele wereld over en wijnmakers beginnen heel ergens anders nieuwe wijngaarden. Ik kan daar alleen maar blij van worden, en met smart wachten op hun nieuwe creaties. De proefpakketten van Wijn Wine Wein zijn daarom gebaseerd op wijnen vanuit de hele wereld en het logo is in verschillende talen geschreven, in een ronde bol. Net zoals de wereldbol! En de drie hoofdletter W's? Die staan voor Wijn met een hoofdletter W en daarnaast voor het World Wide Web, we zijn ten slotte wél een online webshop. 

 

Ik wens jullie heel veel wijnproefplezier!

 

Groetjes

 

Kim

Wijnproeverij thuis organiseren? Kies voor een wijnproefpakket of een wijnproeverij op locatie!