Over Wijn Wine Wein

Laat ik mijzelf even voorstellen, ik ben Kim en ik ben uiteraard een echte wijnliefhebber. Zelf ben ik ooit begonnen met het volgen van wijnopleidingen omdat ik ook weleens een flesje wijn uit wilde zoeken, waarvan ik van te voren wist of die lekker was. Ik vond het leuk om met vriendinnen wijnproeverijen of high wines te doen, maar merkte dat ik echt praktische tips over de wijnen miste. Vele proeverijen later heb ik daarom Wijn Wine Wein opgericht. 

 

Ik hoop dat ik met Wijn Wine Wein mensen kan laten genieten van wijnen die ze echt lekker vinden, dat ik ze een een leuke en geslaagde wijnproeverij kan bieden en vooral een hele leuke avond.

 

De proefpakketten zijn praktisch en hebben alles om zelf een geslaagde wijnproeverij te organiseren, om meer te leren over wijn, en over je eigen smaak. Na een wijnproeverij van Wijn Wine Wein kan je gemakkelijk zelf naar de winkel om een wijn uit te zoeken waarvan jij weet dat die lekker is.

 

Weetje: de proefpakketten van Wijn Wine Wein zijn gebaseerd op wijnen vanuit de hele wereld, het logo is daarom in verschillende talen geschreven, in een ronde bol. Net zoals de wereldbol! De drie hoofdletter W's staan voor het world wide web in www.wijnwinewein.nl, omdat het een online webshop is. Diep hé..