Wijnproeverij op locatie

Op locatie

Heeft u al eens gedacht aan een wijnbar op uw evenement? Een wijnbar maakt uw gelegenheid helemaal compleet, gegarandeerd succes! Denk bijvoorbeeld aan een ladiesnight, opening, trouwerij.. eigenlijk gaat een goed glas wijn, met een mooi verhaal en een lekker hapje heel goed samen met bijna álle gelegenheden. Verras uw medewerkers op een bedrijfsfeest met deze extra of pak eens uit met een vrijdagmiddagborrel!

 

Laat je wensen horen voor een passende oplossing, neem contact met mij op!

Bij u thuis

Natuurlijk kan ik ook een verzorgde proeverij bij u thuis organiseren. Toch een beetje extra service en iemand anders die alles organiseert en de glazen meeneemt. Geniet van een gezellige avond en laat u meenemen in de wereld van de wijnen. Tijdens het ruiken en proeven maken we gebruik van 'Le Nez du Vin', geurtjes die ik meeneem naar de wijnproeverij om jullie extra goed kennis te laten maken met de verschillende aroma's van wijn. We kunnen alle thema's aanhalen, bijvoorbeeld gebaseerd op landen. Maar heeft u ook wel eens gedacht aan een foute wijnspijs avond? Gegarandeerd een leuke avond, ondanks de vertrokken blikken van de foute combinaties!

 

De prijzen verschillen per aantal personen die meedoen en de hoeveelheid en de soort wijnen die we uitkiezen voor de wijnproeverij. Hieronder een indicatie van gemiddelde prijzen, die kunnen dus nog wat afwijken aan de hand van uw individuele wensen:

12 personen     11,95

11 personen     12,50

10 personen     13,50     

9 personen       15,95             

8 personen       16,95 

7 personen       14,95    

6 personen       15,95

5 personen       19,95

4 personen       23,95

 

Een wijnproeverij voor meer personen kan op maat worden gemaakt. 

 

Interesse? Neem contact met mij op!