Wijnproeverij pakketten

Tijdelijk gesloten vanwege complete renovatie! Vanaf November weer bij u terug met heerlijke, nieuwe wijnpakketten!

We zijn trots op onze vernieuwde wijnproefpakketten, met weer heerlijke wijnen van over de hele wereld! Bekijk hieronder welke wijnproefpakketten er zijn. Naast heerlijke wijnen, kan je in elk wijnproefpakket het volgende verwachten:

  • Wijnkaarten, met de achtergrond en kenmerken van de wijn in het wijnproeverijpakket plus tips over het maken van wijn-spijs combinaties.
  • Proefformulieren, waar je de wijnen op scoort en die je helpen je smaakprofiel te leren kennen.
  • Aromawiel, om je inzicht te geven in welke aroma's je kunt ontdekken.
  • Stappenplan, eenvoudige hulp om je te leren hoe je proeft en  waar je op moet letten tijdens het proeven.
  • Smaakrelatie kaart, heb je een wijn gevonden die je lekker vindt? Van elke wijn in het pakket vindt je ook een smaakrelatiekaart, zodat je vergelijkbare wijn kunt opzoeken om zo nóg meer lekkere wijnen te ontdekken.
  • Wijn-spijs hulp, extra informatie over het maken van wijn spijs combinaties.

En.. je betaalt geen verzendkosten!

Wereldwijnen

Altijd al een wereldreis willen maken? In dit wijnproeverij pakket vindt je 5 topwijnen vanuit verschillende delen van over de hele wereld, kenmerkend voor de streek waar zij vandaan komen. In het proefpakket vindt je alles om zelf wijn te leren proeven en om een wijnproeverij te houden. 

€ 69,50

€ 64,50

  • Uitverkocht

Proef Europa

Maak kennis met de bekendste pareltjes uit ons eigen Europa. Europa heeft een zeer lange wijntraditie, en brengt dus mooie wijnen voort. Ontdek typische Europese wijnen met dit wijnproeverij pakket met 5 heerlijke wijnen. Waan je in mediterraanse sferen en proef de Spaanse passie, de Italiaanse elegantie en leer misschien wel hele nieuwe wijnen kennen uit Portugal! En natuurlijk mag een Franse wijn niet ontbreken.. 

€ 69,50

€ 67,50

  • Uitverkocht

Proef Zuid-Amerika

Een ode aan de zwoele, temperamentvolle wijnen van Zuid-Amerika. De Argentijnen zijn zeer trots als het op hun wijnen aankomt, zeker op hun nationale druif: de Malbec. Ook het langgerekte gouden wijnland Chili brengt prachtige wijnen voort, door de natuurlijke grenzen van bergen, ijs en oceaan is Chili lastiger te bereiken voor wijnplagen. Het klimaat is zeer gunstig en de omgevingsfactoren zijn heel goed om hier druiven te kweken. Misschien zijn de Chileense wijnen daarom wel zo lekker. Wie deze ooit geproefd heeft, snapt dat meteen. Genoeg te proeven, met deze en nog 3 andere wijnen uit het prachtige Zuid-Amerika!

€ 67,50

  • Uitverkocht

Proef Premium Edition

Prikkel je zintuigen met alleen maar kwaliteitswijnen, Gran Reserva's, Reserva's, Crianza's en Limited Editions die de tong strelen!

€ 94,50

  • Uitverkocht