Wijnproeverij pakketten

We zijn trots op onze vernieuwde wijnproefpakketten, met weer heerlijke wijnen van over de hele wereld! Bekijk hieronder welke wijnproefpakketten er zijn. Naast heerlijke wijnen, die helemaal bij het thema passen, kan je in elk wijnproefpakket het volgende verwachten:

  • Wijnkaarten, met de achtergrond en kenmerken van de wijn in het wijnproeverijpakket plus tips over het maken van wijn-spijs combinaties.
  • Proefformulieren, waar u de wijnen op scoort en die u helpen uw smaakprofiel te leren kennen.
  • Aromawiel, om u inzicht te geven in welke aroma's u kunt ontdekken.
  • Stappenplan, eenvoudige hulp om u te leren hoe u proeft en  waar u op moet letten tijdens het proeven.
  • Smaakrelatie kaart, heeft u een wijn gevonden die u lekker vindt? Van elke wijn in het pakket vindt u ook een smaakrelatiekaart, zodat u vergelijkbare wijn kunt opzoeken om zo nóg meer lekkere wijnen te ontdekken.
  • Wijn-spijs hulp, extra informatie over het maken van wijn spijs combinaties.

En.. u betaalt geen verzendkosten!

Wereldwijnen

Altijd al een wereldreis willen maken? In dit wijnproeverij pakket vindt u 5 topwijnen vanuit verschillende delen van over de hele wereld, kenmerkend voor de streek waar zij vandaan komen. In het proefpakket vindt u alles om zelf wijn te leren proeven en om een wijnproeverij te houden. 

€ 69,50

€ 64,50

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Proef Europa

Maak kennis met de bekendste pareltjes uit ons eigen Europa. Europa heeft een zeer lange wijntraditie, en brengt dus mooie wijnen voort. Maar wat zijn nu echt typische Europese wijnen? En wat kenmerkt deze Europese wijnen? Ontdek het met dit typische Europa wijnproeverij pakket met 5 heerlijke wijnen. Waan je in mediterraanse sferen en proef de Spaanse passie, de Italiaanse elegantie en leer misschien wel hele nieuwe wijnen kennen uit bijvoorbeeld Portugal! En natuurlijk mag een Franse wijn niet ontbreken.. 

€ 69,50

€ 64,50

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Proef Zuid-Amerika

Een ode aan de zwoele, temperamentvolle wijnen van Zuid-Amerika. Zo zijn de Argentijnen zijn zeer trots als het op hun wijnen aankomt, zeker op hun nationale druif: de Malbec. Ook het langgerekte gouden wijnland Chili brengt prachtige wijnen voort, door de natuurlijke grenzen van bergen, ijs en oceaan is Chili lastiger te bereiken voor wijnplagen. Het klimaat is zeer gunstig en de omgevingsfactoren zijn heel goed om hier druiven te kweken. Misschien zijn de Chileense wijnen daarom wel zo lekker. Wie deze ooit geproefd heeft, snapt dat meteen. Genoeg te proeven, met deze en nog 3 andere wijnen uit het prachtige Zuid-Amerika!

€ 67,50

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Proef Premium Edition

Prikkel je zintuigen met alleen maar kwaliteitswijnen, Gran Reserva's, Reserva's, Crianza's en Limited Editions die de tong strelen!

€ 94,50

  • Levertijd: 1-3 werkdagen