Wijnproeverij thuis ervaringen

Samen wijn proeven, hoe leuk is dat? Compleet verzorgd, met of zonder borrelplank, het is allemaal mogelijk. Lees hier hoe andere Wijn Wine Wein proevers je voor gingen! Ook een georganiseerde wijnproeverij thuis? Dit zijn je mogelijkheden. 

Wijnproeverij thuis Wormerveer

Wij zeggen in de vriendinnengroep altijd: ‘Wijn is fijn!’ Daarom vonden we het super leuk om een wijnproeverij thuis cadeau te doen aan één van de meiden. We gingen voor een ‘Hoe proef je wijn avond’. Omdat wij meer van de witte wijn zijn, kozen wij voor alleen maar witte wijnen en 1 rosé.

 

We hadden zelf hapjes gemaakt. Van te voren heeft Kim ons steeds geholpen met hapjes kiezen die goed bij de wijn zouden passen.

 

Kim heeft ons stap voor stap uitgelegd hoe je wijn proeft en had daar allemaal hulpmiddelen voor meegenomen, zoals een aromawiel, proefformulier en geurtjes.

 

We hebben echt een leuke avond gehad, het was echt een succes! Dus: ‘Wijn Wine Wein is fijn!’ 

 

Wijnproeverij thuis Wormerveer


Wijnproeverij thuis Alkmaar

Met de dames in de familie wilden we graag een high wine. Via via kwamen we bij Wine Wine Wein en kozen we voor een wijnproeverij thuis. Wat hebben we gelachen! Zeker geen saaie of stoffige wijnproeverij. 

 

Vooral de wijnaroma's vonden wij heel leuk: heel verrassend hoeveel je eigenlijk kunt ruiken in een wijn. Ook weet ik nu precies wanneer ik een wijn terug moet sturen in een restaurant. 

Wijnproeverij thuis Alkmaar

Kim had allemaal verschillende soorten wijn meegenomen en ze kon het heel goed vertellen. Het was ook heel handig dat zij alle glazen meenam. Zeker voor herhaling vatbaar :) 

 

Wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad en we hebben er veel van geleerd. Voortaan kies ik zó een lekkere fles wijn uit in een restaurant!

Wijnproeverij aan huis Alkmaar

Wijn Wine Wijn Referenties


Benieuwd naar alle beoordelingen van Wijn Wine Wein? Bekijk de reviews op Trustpilot of laat er zelf één achter. Met Wijn Wine Wein wil ik graag mensen op een makkelijke, maar vooral ook leuke manier wijn leren proeven. Met jou mening wil ik Wijn Wine Wein steeds een beetje beter maken. Help je me door je mening te geven? Klik hieronder op de Trustpilot link.