Wijnproeverij aan huis in Noord-Holland

Wijnproeverij aan huis Noord Holland

Wijnproeverij aan huis?

In Noord-Holland organiseer ik wijnproeverijen bij mensen thuis of op locatie. Een wijnproeverij aan huis is al mogelijk vanaf twee personen.

 

Jij hoeft maar één ding te doen: genieten. Ik neem de wijnen mee en verschillende wijntools om echt te leren wijn proeven. Bijvoorbeeld proefnotities, maar ook Le Nez du Vin, dit zijn geuren die veel voorkomen in wijn, waaraan je kunt ruiken om zo de aroma's te herkennen. Geen afwas na de proeverij? Ik kan ook de glazen meenemen. 

 

Ik ga graag met je in gesprek om tot jullie ideale wijnproeverij te komen. 

Kosten wijnproeverij aan huis

Prijzen zijn sterk afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie op zoek naar de smaak van verschillende druivensoorten? Of gaan we een rijtje Bordeaux wijnen vergelijken? Het aantal wijnproevers, de hoeveelheid en de soort wijn die we uitkiezen spelen een rol.  Tot 7 á (max) 8 man kunnen we per wijnsoort 1 fles aanhouden. In principe geldt, hoe meer mensen om mee te proeven, hoe scherper de prijs. 

 

Om je toch een indicatie te geven van de prijs: Een wijnproeverij voor 6 personen kan al vanaf 25 euro per persoon. Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. 

 

Opties voor een wijnproeverij op locatie

  • Wine pairing bij je diner? Vertel me je menu en ik verzorg passende wijnen. 
  • Wijnproeverij als vriendinnenavond thuis.
  • Bruiloft, food festival of ander wijn festijn? Een wijnproeverij voor meer personen kan op maat worden gemaakt. 
  • Wijn en spijs proeverij.
  • Tuinfeest of Wijn en BBQ pairing.

Zakelijke wijnproeverij op locatie

Heeft u al eens gedacht aan een wijnbar op uw evenement? Een wijnbar maakt uw gelegenheid helemaal compleet, gegarandeerd succes! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje, ladiesnight, opening.. eigenlijk gaat een goed glas wijn, met een mooi verhaal en een lekker hapje heel goed samen met bijna álle gelegenheden. Verras uw medewerkers op een bedrijfsfeest met deze extra of pak eens uit met een vrijdagmiddagborrel!

 

Laat je wensen horen voor een passende oplossing, neem contact met mij op!