Wijn druiven

Viura Druif en Wijn Guide + Infographic
De witte ster van Rioja, en de hoofdrolspeler in de beroemde Spaanse bubbel Cava. Ontdek de Viura druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Cannonau? Wijn Guide + Infographic
Proef de rijke smaak van Sardinie! Deze stoere maar zwoele wijn is de ruwe versie van Grenache, een tikkeltje aromatischer. Alles over de Cannonau wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

Mourvèdre Masterclass - Wijn Guide + Infographic
De Mourvèdre druif: een ruige krachtpatser in een elegant jasje. In deze wijnguide een ode aan deze verleidelijke Zuid-Franse schoonheid, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Pinot Meunier? Wijn Guide 101
Pinot Meunier, een fruitige en florale underdog. Bekend als de minst bekende druif van 'de grote drie' in de Champagne blend. Alles over de Pinot Meunier druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Gamay? Wijn Guide + Infographic
Deze vrolijke fruitbom was ooit de verboden druif van de Bourgogne. Al kon dat verbod de Gamay niet weghouden uit de harten van wijnliefhebbers. De druif verdween niet. Alles over de Gamay wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Monastrell? Wijn Guide + Infographic
Een verborgen juweeltje uit Spanje, geliefd om zijn volle smaakprofiel en rijpingspotentie. Ontdek Monastrell wijnen: Alles over deze wijn en druif, van smaak, tot wijn en spijs!

Wat is Glera? Wijn Guide + Infographic
Glera, de druif achter de Italiaanse mousserende wijn Prosecco. In deze wijn guide alles over de Glera wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs + de Prosecco strijd. Wie wint?

Wat is Trebbiano? Wijn Guide + Infographic
Een topper uit Frankrijk en Italie: Eén van de meest aangeplante witte druivensoorten ter wereld, en toch vrij onbekend. Alles over de Trebbiano druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Bobal? Wijn Guide + Infographic
De 3e wijndruif van Spanje, en toch zo onbekend. Hoe kan dat? Alles over de Bobal wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Torrontes? Wijn Guide + Infographic
Deze Argentijnse verleider is net zo verrassend als opvallend. Alles over de witte Torrontés wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis.

 

Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.