Wijn druiven

Wat is Torrontes? Wijn Guide + Infographic
Deze Argentijnse verleider is net zo verrassend als opvallend. Alles over de witte Torrontés wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Sangiovese? Wijn Guide + Infographic
Sangiovese, de krachtige druif achter de bekende Italiaanse Chianti wijnen. Er is zoveel te vertellen over deze bijzondere wijn en druif, dat het bijna niet op een pagina past ;) Toch heb ik het geprobeerd: In deze wijnguide alles over de Sangiovese druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Nebbiolo? Wijn Guide + Infographic
De druif achter de Koning der wijnen en de wijn voor Koningen. In deze wijn guide alles over de Nebbiolo wijn en druif, van smaak tot de verschillende stijlen en wijn en spijs!

Wat is Verdejo? Wijn Guide + Infographic
De druif die de Rueda op de wereldwijnkaart gezet: Verdejo. Sprankelend, fris, sappig en licht fruitig. Alles over de druif achter deze spannende Spaanse witte wijnen: van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Verdicchio? Wijn Guide + Infographic
Goedkope bulkwijn, lekkere zomerse dorstlesser, of complexe kwaliteitswijn? Verdicchio is het allemaal. Daarom: alles over de Verdicchio wijn & druif, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Barbera? Wijn Guide + Infographic
Liefde in een fles: de vrolijke, diepgekleurde, fruitige topwijnen uit Noord-Italië. De wijn die altijd tweede viool speelt naast Barolo: Alles over de Barbera druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Montepulciano? Wijn Guide + Infographic
De Montepulciano wijn en Montepulciano druif: twee totaal verschillende zaken. In deze wijn guide alles over de Wijn en Druif, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Pinotage? Wijn Guide + Infographic
De liefdesbaby van een verstrooide Zuid-Afrikaanse wijnprofessor: Pinotage. Een blauwe druif en rode wijn met ballen. Alles over de gespierde Pinotage wijn: van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Albariño? Wijn Guide + Infographic
Knisperend fris met stuivende aroma's. Deze Spaanse witte wijn verleidt je zo het glas in! Alles over de Albariño wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Syrah? Wijn Guide + Infographic
Eén van de bekendste en meest geliefde wijnen ter wereld. Deze krachtpatser schittert in de Rhône, verleidt in Australië en werkt heel goed samen in Spanje. Alles over Syrah wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.