Wijn druiven

Wat is Zweigelt? Wijn Guide + Infographic
Een verrassende, fijne, super fruitige wijn uit Oostenrijk: Zweigelt! Deze druif met stiekem best een duister verleden is aan een flinke opmars bezig - en terecht! Ik wordt wel blij van deze fruitige, elegante en toch makkelijke wijn.

Wat is Carmenere? Wijn Guide + Infographic
Survivor druif Carmenere: lang werd gedacht dat deze druif was uitgestorven! Nu is de druif back from the dead als het paradepaardje van Chili. Alles over de Carménère wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Grenache? Wijn Guide + Infographic
Grenache - een grootse wijndruif met veel gezichten. Van simpel fruitig tot zwoel en aards. Wereldwijd enorm populair. Alles over de Grenache wijn en druif, van smaak tot wijnen spijs!

Wat Is Gruner Veltliner? Wijn Guide + Infographic
Alles over de Gruner Veltliner druif en wijn: een overheerlijke witte wijndruif, met stuivende aroma's die je al boven het glas tegemoet komen, en een zuurgraad die je doet watertanden. Maar Gruner is meer dan de knisperend frisse variant!

Wat is Viognier? Wijn Guide + Infographic
Ooit bijna uitgestorven, nu weer razend populair. Viognier wijn: vol, weelderig, intens aromatisch en elegant. In deze wijnguide alles over de Viognier druif en wijn! Proef je gezellig mee?

Wat is Nero d'Avola? Wijn Guide + Infographic
Vol & krachtig, bomvol fruit. Ja, hier maak je mij wel blij mee! Alles over Nero d'Avola wijnen: één van 's werelds vollere wijnen, opwindend rood. Deze wijn heeft lef, en is nog zo avontuurlijk dat 'ie je nog echt kan verrassen...

Wat is Dornfelder? Wijn Guide + Infographic
Dornfelder: de 2e grootste rode wijn van Duitsland. Je hebt 'm in 2 stijlen: jong, fris en fruitig, en zwoel, vol en krachtig. Alles over deze Duitse rode wijn klassieker: van geur en smaak tot wijn en spijs!

Wat is Cabernet Sauvignon? Wijn Guide 101 + Infographic
'S Werelds meest populaire rode wijndruif is een natuurlijke kruising tussen Cabernet Franc en Sauvignon Blanc. Geliefd om zijn volle body en rijke smaken. Lees alles over Cabernet Sauvignon, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Vermentino? Wijn Guide + Infographic
Wat is Vermentino? Nou, een waanzinnig lekkere wijn met een typisch licht karakter en toch een complexe smaak. Ontdek de verschillende stijlen, de grootste landen en de lekkerste wijn spijs combinaties met Vermentino wijn.

Wat is Tempranillo? Wijn Guide 101
Zwoel, zacht, Spaans temperament in een glas... Spanje's #1 wijndruif geef heerlijke wijnen, in verschillende stijlen. Alles over Tempranillo, van geur en smaak tot wijn en spijs.

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.