Wijn druiven

Oostenrijkse wijnsoorten: de 20 grootste druivenrassen
Top 20 + smaakoverzicht. Van Grüner Veltliner tot Blauburger. De bekendste Oostenrijkse wijnsoorten op een rij!

Rondo Wijn Guide + Infographic
Het verhaal achter hybride druif en PIWI. Alles over de Rondo wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wijndruiven Overzicht en Wijn Guides
Super leuk: ondertussen staan er 100+ wijn guides op Wijn Wine Wein! Daarom bij deze een klikbaar overzicht van alle druiven en blends, zodat je in één oogopslag kunt zien welke wijn guides er al zijn, en welke (nog) niet.

Auxerrois Wijn Guide + Infographic
Auxerrois wijn: van Belgische Bubbels tot Elzasser Blends. Ontdek deze mooie wijndruif, die het ook in NL prima doet. Alles over deze witte wijndruif, van smaak tot wijn en spijs.

Primitivo Wijn Guide + Infographic
Zeg je Primitivo, zeg je Italië, Puglia, Salento en Primitivo di Manduria. Bij die laatste begin ik al te smelten... Maar wat zeggen deze termen? Wat is Primitivo? Alles over deze zwoele druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Solaris Wijn Guide + Infographic
Een populaire wijndruif in Nederland: Solaris. Alles over deze in Nederland populaire wijndruif, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Johanniter? Wijn Guide 101
Johanniter is een zogenaamde hybride druif, of PIWI: de afkorting van het Duitse 'Pilzwiederstandsfähig'. Alles over deze in Nederland populaire wijndruif, van smaak tot wijn en spijs!

Regent wijn Guide + Infographic
Deze druif was ooit de meest aangeplante rode druif van Nederland, en geeft wijnen die bijna mediterraan aandoen. Alles over de Regent wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

Viura Druif en Wijn Guide + Infographic
De witte ster van Rioja, en de hoofdrolspeler in de beroemde Spaanse bubbel Cava. Ontdek de Viura druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Cannonau? Wijn Guide + Infographic
Proef de rijke smaak van Sardinie! Deze stoere maar zwoele wijn is de ruwe versie van Grenache, een tikkeltje aromatischer. Alles over de Cannonau wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.