Mousserende wijn

Oostenrijkse Sekt - Wijn Guide + Infographic
Waarom je Oostenrijkse Sekt zou moeten ontdekken? Serieuze kwaliteit, vergelijkbaar met de Grand Cru methode uit Champagne, voor een verdomd goede prijs! Daarom, alles over Oostenrijkse Sekt, van smaak tot wijn en spijs.

Champagne vs Cava vs Prosecco + Infographic
Drie wereldbubbels, en allemaal erg lekker. Maar ook alledrie enorm verschillend. Dus, let's go: wat zijn de verschillen tussen Champagne, Cava en Prosecco, en waar moet je op letten om een top kwaliteit mousserende wijn te kopen?

Het verhaal van veuve clicquot
Zonder haar had Champagne misschien wel nooit bestaan. Maak kennis met Veuve Clicquot - de Weduwe die Champagne op de kaart zette. Champagne pionier en een van de grote zakenvrouwen van haar eeuw.

6x Hoe wordt Mousserende Wijn gemaakt?
Hoe maak je mousserende wijn? Nou dat kan op 6 manieren! Iedere manier geeft zo zijn eigen smaak en stijl van bubbel. Ontdek ze allemaal: Van de methode Champenoise tot de fietspompmethode.

Champagne Chique - Wijn Guide + Infographic
Tijd om de kurken te laten knallen! Wereldwijd DE klassieke drank om elk evenement mee te vieren is natuurlijk: Champagne. Maar over s 'werelds bekendste bubbel, zijn nog altijd veel vragen. Geen zorgen: met dit handige overzicht pop jij met een gerust hart je Champagne!

Cava Cravings - Wijn Guide + Infographic
De kwaliteit van Champagne, maar zonder het prijskaartje? Dan ben je bij Cava aan het juiste adres! In deze feestelijke wijn special: Wat is Cava? Alles over deze bubbel, die verdacht veel lijkt op Champagne... Verrassend genoeg is Cava bijna altijd betaalbaarder. Hoe kan dat?

Prosecco Perfetto - Wijn Guide + Infographic
Prosecco, wat is dat? 1 ding is zeker, het is zoveel meer dan een betaalbare doordrinkbubbel. 10x de lekkerste fruitige, frisse en feestelijke wijnfacts. Ontdek de verschillende stijlen, hoe je de beste Prosecco kiest, de verschillen met andere bubbels en de lekkerste wijn spijs combi's!

Fancy Franciacorta - Wijn Guide + Infographic
Deze zwaar ondergewaardeerde Italiaanse bubbel heeft veel meer gemeen met zijn Franse neef dan Prosecco. Maar wat is Franciacorta? Hoe smaakt het? En wat is het verschil met Prosecco? Dat, en nog veel meer wat je moet weten over deze Fancy bubbel.

Vrolijke Vonkelwijn - Wijn Guide + Infographic
Gesondheid en laat die proppe klap! Vonkelwijn, dat klinkt toch alleen al heel gezellig? Vonkelwijn is Afrikaans voor ‘mousserende wijn’. En zo'n verleidelijk glas waarin de bubbels je tegemoet vonkelen is waanzinnig lekker. Hoog tijd om kennis te maken met deze Zuid-Afrikaanse schoonheid!

Classy Crémant - Wijnguide + Kaart
Crémant: Champagne, maar dan goedkoper. 9x Alles wat je moet weten over deze classy bubbel, van de 9 (!) wijnregio's tot het verschil met Champagne.

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.