Wijn reis

Genieten in wijnparadijs Sardinië | 10 tips
Een strakblauwe zee, prachtige strandjes, bergtoppen vol wijngaarden en verborgen eilandwijnen schreeuwen om ontdekt te worden. Daarom: 10 tips voor de leukste wijnhuizen, stadjes en route voor jouw wijnreis naar Sardinië!

Wijngebieden Duitsland: Borrelen bij de buren
Duitsland is een prachtig wijnland om te ontdekken: de wijngaarden staan vol met nationale druivenrassen, en de wijngebieden zijn enorm verschillend: er is genoeg te proeven! En het mooiste van dit alles? De meeste zijn op prima rijdafstand van Nederland! Daarom: 13x wijngebieden Duitsland uitgelegd.

Wijnfestival Agenda 2021 [+Video impressies]
2021 in wijnfestivals. Genieten van wijn, lekker eten en muziek. Het hele jaar door zijn er fantastische wijnfestivals en oogstfeesten. Naar welk wijnfestival ga jij?

Wat te doen in de Chianti streek? De leukste dorpjes, wijnhuizen en tips op een rij. Inclusief tijdlijn en route :) Dat wordt genieten!

Marokkaanse Wijnen zijn in opkomst. Na een turbulent verleden worden er nu (weer) heerlijke wijnen gemaakt. Genoeg reden om Marokko als wijnland in de gaten te houden, want 1 ding is zeker: Van Marokko kunnen we nog mooie dingen verwachten op wijngebied!

Ook een wijn weekend weg? Wij zetten de beste tips op een rij voor jouw bezoek aan de Champagnestreek!