Wijn reis

13 x De mooiste Wijnhuizen & Wijngaarden Sicilië
Ook op (wijn)vakantie naar Sicilië? Hier lees je bij welke wijnhuizen wij heerlijke wijnproeverijen hebben gehad, de highlights per regio en.. 7x wat je echt moet weten, vooraf aan je wijntrip Sicilië!

24 x Wijngebieden Sicilië [+ Infographic]
Sicilie, het grootste, en één van de meest interessante wijngebieden van Italië. Met 65+ inheemse druivensoorten en diverse klimaten is het eigenlijk een wijnland op zich. Daarom dit artikel met ALLES over de Siciliaanse wijngebieden.

Wijnfestival Agenda 2022 [+Video impressies]
2022 in wijnfestivals. Genieten van wijn, lekker eten en muziek. Het hele jaar door zijn er fantastische wijnfestivals en oogstfeesten. Naar welk wijnfestival ga jij?

Genieten in wijnparadijs Sardinië | 10 tips
Een strakblauwe zee, prachtige strandjes, bergtoppen vol wijngaarden en verborgen eilandwijnen schreeuwen om ontdekt te worden. Daarom: 10 tips voor de leukste wijnhuizen, stadjes en route voor jouw wijnreis naar Sardinië!

Wijngebieden Duitsland: Borrelen bij de buren
Duitsland is een prachtig wijnland om te ontdekken: de wijngaarden staan vol met nationale druivenrassen, en de wijngebieden zijn enorm verschillend: er is genoeg te proeven! En het mooiste van dit alles? De meeste zijn op prima rijdafstand van Nederland! Daarom: 13x wijngebieden Duitsland uitgelegd.

Wat te doen in de Chianti streek? De leukste dorpjes, wijnhuizen en tips op een rij. Inclusief tijdlijn en route :) Dat wordt genieten!

Marokkaanse Wijnen zijn in opkomst. Na een turbulent verleden worden er nu (weer) heerlijke wijnen gemaakt. Genoeg reden om Marokko als wijnland in de gaten te houden, want 1 ding is zeker: Van Marokko kunnen we nog mooie dingen verwachten op wijngebied!

Ook een wijn weekend weg? Wij zetten de beste tips op een rij voor jouw bezoek aan de Champagnestreek!

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.