Wijn reis

Tips voor jouw wijnreis naar Wenen + Wachau!
Wenen: een wijnliefhebbers Walhalla. De enige hoofdstad ter wereld met zó veel wijnbouw en wijncultuur binnen zijn stadsmuren. Ik deel graag mijn ervaringen en tips, zodat jij alvast weg kan dromen over je volgende wijnreis: naar Wenen en Wachau!

Wijnreis Italië - Tips, Wijngebieden en Wijnproeverijen
Van de zonovergoten wijngaarden van Sicilië tot de betoverende landschappen van Sardinië, ik neem je mee op een culinaire reis door het hart van de Italiaanse wijncultuur. Verken de iconische Chianti-regio, proef de rijke tradities van Valpolicella en laat elke bestemming je verrassen.

Elzasser Wijntermen Ontcijferd: voor Wijnliefhebbers op Reis
Verrijk je wijnreis: Spreek vol vertrouwen met iedere wijnmaker, en mis niets van wat de Elzas te bieden heeft. Van Lieux-Dit tot Matelote d'Alsace: leer de taal van Elzasser Wijn en Spijs. S'gelt!

Wijnfestival Agenda 2024 [+Video impressies]
2024 in wijnfestivals. Genieten van wijn, lekker eten en muziek. Het hele jaar door zijn er fantastische wijnfestivals en oogstfeesten. Naar welk wijnfestival ga jij?

Wijngebied Sardinië in Kaart
Betoverend Sardinië: een eiland doordrenkt van (wijn) geschiedenis, rijke aroma's en unieke wijnen. Ontdek de verschillende wijnregio's en druivenrassen van dit mediterrane paradijs.

Wijnreis Duitsland - Tips, Wijngebieden en Wijnproeverijen
Genieten van de Duitse cultuur, natuur, keuken en natuurlijk de wijnen. Plan jouw wijnreis Duitsland met onze tips over wijngebieden, wijnhuizen, en meer!

Schatten van de Rhône: Wijnhuizen die je niet mag Missen
Het leuke aan de Rhône is dat er zoveel verschillende gebieden zijn, en zoveel verschillende wijnen om te ontdekken! Maar waar ga je heen? Welke wijnhuizen mag je niet missen? Een overzicht van de leukste wijnhuizen om te bezoeken, per subgebied.

De Perfecte Wijnreis: 10+ Tips voor het Ontdekken van de Rhône
De Rhône hoort absoluut bij mijn leukste wijnreizen in Frankrijk! Het gebied is een ware schatkamer aan wijnen en wijnmakers. Ook heen? Plan je trip met deze tips!

Wijnliefhebbersparadijs: Rhône Wijngebied in Kaart
Ontdek de betoverende wereld van Rhône-wijnen! De geheimen van het prachtige Rhône wijngebied onthult, compleet met infographic en kaart van de Rhône.

Wijnproeven in Valpolicella: De Beste Wijnhuizen
Valpolicella's wijnroute: Wijn proeven bij de wijnmaker zelf, een rondleiding door de kelders, overnachtingen in de wijngaard en meer. Welke wijnhuizen mag je niet missen?

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.