Wijn reis

18x de beste Wijnhuizen Bourgogne om te bezoeken
In de Bourgogne draait het om genieten, en als je in één van s 'werelds beroemdste wijnregio's bent, wil je natuurlijk ook een wijnproeverij bij de wijnmaker zelf. Maar waar ga je heen? Van groots opgezette wijntours, tot de kleine wijnmaker: Lees onze ervaringen in dit overzicht van onze favoriete wijnhuizen Bourgogne, en kies zelf :)

15x Tips Wijnreis Bourgogne - Where to Guide
Op wijnreis naar de Bourgogne? Plan je wijntrip met deze tips, en geniet van het goede leven in één van de beroemdste wijnregio's ter wereld.

Wijnreis Baden: verrassend Wijngebied
Wijnreis Baden: Dit verrassende wijngebied biedt warmwaterbronnen, fiets en wandelroutes, het Zwarte Woud, en de met wijnranken begroeide terrassen van het vulkanische gebergte de Kaiserstuhl. Je kunt hier fantastisch fietsen, en... tafelen!

Wijnreis Ahr - Wie gehts im Ahrtal?
Op wijnreis naar de Ahr, 1 jaar na de overstromingen. Hoe gaat het daar nu? Zijn de wijnmakers al weer aan het opkrabbelen? Lees in dit blog wat je kunt verwachten, onze ervaringen + tips voor jullie wijnreis.

Overzicht: de leukste wijnhuizen van de Elzas
De Elzas: Lekker eten, prachtige natuur, mooie burchten. En... mooie wijnhuizen! Maar waar moet je heen? Lees onze ervaringen in dit overzicht van de beste wijnhuizen van de Elzas, en kies zelf :)

Wijngebied Elzas en haar wijnsoorten
Een overzicht van het wonderlijke wijngebied Elzas en haar wijnen, met alles dat je moet weten als je deze wijnstreek gaat verkennen. Thuis, met een glas wijn - of... op wijnreis!

Tips Wijnreis Elzas... Sprookjesachtig Wijn Wonderland
15 x de leukste tips voor jullie wijnreis naar de Elzas! Een waar wijnsprookjesland: Genietende Fransen, gekleurde dorpjes vol bloemen, en wijn, veel wijn. Lees waar je het best kunt overnachten, de beste wijnhuizen en andere tips!

13 x De mooiste Wijnhuizen & Wijngaarden Sicilië
Ook op (wijn)vakantie naar Sicilië? Hier lees je bij welke wijnhuizen wij heerlijke wijnproeverijen hebben gehad, de highlights per regio en.. 7x wat je echt moet weten, vooraf aan je wijntrip Sicilië!

24 x Wijngebieden Sicilië [+ Infographic]
Sicilie, het grootste, en één van de meest interessante wijngebieden van Italië. Met 65+ inheemse druivensoorten en diverse klimaten is het eigenlijk een wijnland op zich. Daarom dit artikel met ALLES over de Siciliaanse wijngebieden.

Wijnfestival Agenda 2022 [+Video impressies]
2022 in wijnfestivals. Genieten van wijn, lekker eten en muziek. Het hele jaar door zijn er fantastische wijnfestivals en oogstfeesten. Naar welk wijnfestival ga jij?

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.