Wijn reis

Wijnreis Frankrijk - Tips, Wijngebieden en Wijnproeverijen
Genieten van de Franse cultuur, natuur, keuken, en natuurlijk de wijnen. Ontdek de mooiste wijnstreken van Frankrijk, helemaal zelf. Plan jouw wijnreis Frankrijk met onze tips over wijngebieden, wijnhuizen, wijnroutes en nog veel meer!

Prowein 2023 - De grootste wijnbeurs ter Wereld
Prowein: Een samenvatting van 's Werelds Grootste Wijnbeurs. Welke wijntrends en ontwikkelingen speelden er op de beursvloer? Wat waren de highlights? En wat kun je verwachten van deze 3 dwaze wijndagen in Dusseldorf?

Wijnfestival Agenda 2023 [+Video impressies]
2023 in wijnfestivals. Genieten van wijn, lekker eten en muziek. Het hele jaar door zijn er fantastische wijnfestivals en oogstfeesten. Naar welk wijnfestival ga jij?

Overzicht: de leukste Pays d'Oc Wijnhuizen
Op ontdekkingstocht in Zuid-Frankrijk om Pays d'Oc wijnhuizen te ontdekken - Wat een avontuur! De Pays d'Oc IGP - staat bekend om zijn vele druivensoorten (58). Een paradijs voor creatieve wijnmakers, en een genot voor wijn proevers :) Maar waar moet je heen? Bij deze een overzicht van wijnhuizen Pays d'Oc.

Wijnreis Pays d'Oc IGP - Een culinair Wijn Avontuur
De IGP Pays d'Oc ontdekken - op wijnreis. Fantastisch! De creativiteit van de wijnmakers, de immense mogelijkheden van zoveel druiven en ondenkbare blends, culinaire hoogstandjes... En dan de natuur! Ik raad het iedereen aan. Lees hier alles over onze wijnreis Pays d'Oc.

18x de beste Wijnhuizen Bourgogne om te bezoeken
In de Bourgogne draait het om genieten, en als je in één van s 'werelds beroemdste wijnregio's bent, wil je natuurlijk ook een wijnproeverij bij de wijnmaker zelf. Maar waar ga je heen? Van groots opgezette wijntours, tot de kleine wijnmaker: Lees onze ervaringen in dit overzicht van onze favoriete wijnhuizen Bourgogne, en kies zelf :)

15x Tips Wijnreis Bourgogne - Where to Guide
Op wijnreis naar de Bourgogne? Plan je wijntrip met deze tips, en geniet van het goede leven in één van de beroemdste wijnregio's ter wereld.

Wijnreis Baden: verrassend Wijngebied
Wijnreis Baden: Dit verrassende wijngebied biedt warmwaterbronnen, fiets en wandelroutes, het Zwarte Woud, en de met wijnranken begroeide terrassen van het vulkanische gebergte de Kaiserstuhl. Je kunt hier fantastisch fietsen, en... tafelen!

Wijnreis Ahr - Wie gehts im Ahrtal?
Op wijnreis naar de Ahr, 2 jaar na de overstromingen. Hoe gaat het daar nu? Zijn de wijnmakers al weer aan het opkrabbelen? Lees in dit blog wat je kunt verwachten, onze ervaringen + tips voor jullie wijnreis.

Overzicht: de leukste wijnhuizen van de Elzas
De Elzas: Lekker eten, prachtige natuur, mooie burchten. En... mooie wijnhuizen! Maar waar moet je heen? Lees onze ervaringen in dit overzicht van de beste wijnhuizen van de Elzas, en kies zelf :)

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.