Wijnproeverij aan huis ervaringen

Samen wijn proeven, hoe leuk is dat? Compleet verzorgd, met of zonder borrelplank. Lees hier hoe andere Wijn Wine Wein proevers je voor gingen.

 

Han organiseerde zijn eigen wijnproeverij met een wijnproeverij pakket, en Ilse koos voor haar 21e verjaardag een georganiseerde wijnproeverij aan huis met haar hele vriendinnengroep. Lees hoe zij en anderen de wijnproeverij ervaarden!

 

Ook een georganiseerde wijnproeverij aan huis? Dit zijn je mogelijkheden

Han organiseerde zijn eigen wijnproeverij

Ik heb van Kim een schitterend wijnproeverij pakket mogen ontvangen. Ik heb er zelf nog 3 andere wijnen bijgekocht en toen heb ik zelf een wijnproeverij georganiseerd. SUPER geslaagd!!!

 

Heel fijn dat er proefformulieren bijzaten en het aromawiel.  De rode wijn Leocadie uit Frankrijk was door IEDEREEN beoordeeld met een "10". Wat een prachtwijn, zo rond en zo'n goede balans.

 

Op de foto's kun je zien hoe ik het aangepakt heb en natuurlijk ook voor de sfeer. Kim: Ik wil je nogmaals zeer hartelijk bedanken! Top!


Ilse's Sweet 21 wijnproeverij

Ik werd 21 en wilde dit eens anders vieren dan anders. Na eens rondgezocht te hebben op internet kwam ik op de site van Kim terecht. Wat klonk dat leuk! Een wijnproeverij aan huis! 

 

Al snel hadden we contact opgezocht, wat vlot en soepel verliep. Ze hield rekening met wat mijn wensen waren en kwam met een leuk voorstel voor de avond, waar 18 vriendinnen aanwezig zouden zijn. 

 

Het was onwijs leuk! Door de quiz was iedereen fanatiek bezig gedurende de hele avond, en de wijnen vielen (uiteraard) bij iedereen in de smaak! De informatie die Kim gaf over de wijnen en de hapjes die ze had aangeraden om erbij te serveren maakten de avond helemaal compleet.

 

Ik heb onwijs genoten en mijn vriendinnen vonden het ook onwijs leuk! Bedankt Kim 😊Lisanna's wijnproeverij aan huis in Wormerveer

Wijnproeverij aan huis Wormerveer

Wij zeggen in de vriendinnengroep altijd: ‘Wijn is fijn!’ Daarom vonden we het super leuk om een wijnproeverij aan huis cadeau te doen aan één van de meiden. We gingen voor een ‘Hoe proef je wijn avond’. Omdat wij meer van de witte wijn zijn, kozen wij voor alleen maar witte wijnen en 1 rosé.

 

We hadden zelf hapjes gemaakt. Van te voren heeft Kim ons steeds geholpen met hapjes kiezen die goed bij de wijn zouden passen.

 

Kim heeft ons stap voor stap uitgelegd hoe je wijn proeft en had daar allemaal hulpmiddelen voor meegenomen, zoals een aromawiel, proefformulier en geurtjes.

 

We hebben echt een leuke avond gehad, het was echt een succes! Dus: ‘Wijn Wine Wein is fijn!’ 


Anette's wijnproeverij aan huis in Alkmaar

Met de dames in de familie wilden we graag een high wine. Via via kwamen we bij Wine Wine Wein en kozen we voor een wijnproeverij aan huis. Wat hebben we gelachen!

 

Vooral de quiz en de wijnaroma's (ook van kurk!) vonden wij heel leuk: heel verrassend hoeveel je eigenlijk kunt ruiken in een wijn. En het sabreren, dat was echt feestelijk!

 

Kim had allemaal verschillende soorten wijn meegenomen en ze kon het heel goed vertellen. Het was ook handig dat zij alle glazen meenam. Zeker voor herhaling vatbaar :) 

 

Wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad en we hebben er veel van geleerd. Voortaan kies ik zó een lekkere fles wijn uit in een restaurant!

Wijnproeverij thuis Alkmaar
Wijnproeverij aan huis Alkmaar

Wijn Wine Wijn Referenties


Benieuwd naar alle beoordelingen van Wijn Wine Wein? Bekijk de reviews op Trustpilot of laat er zelf één achter. Met Wijn Wine Wein wil ik graag mensen op een makkelijke, maar vooral ook leuke manier wijn leren proeven. Met jou mening wil ik Wijn Wine Wein steeds een beetje beter maken. Help je mee? Klik hieronder op de Trustpilot link.