Wijnproeverij aan huis ervaringen

Samen wijn proeven, hoe leuk is dat? Compleet verzorgd, met of zonder borrelplank. Lees hier hoe andere Wijn Wine Wein proevers je voor gingen.

 

Han organiseerde zijn eigen wijnproeverij met een wijnproeverij pakket, Ilse koos voor haar 21e verjaardag een georganiseerde wijnproeverij aan huis met haar hele vriendinnengroep. Lees hoe zij en anderen de wijnproeverij ervaarden!

Foto's van wijnliefhebbers die je voorgingen

Wijnproeverij pakket

Bekijk meteen de wijnproeverij pakketten!

Wijnproeverij aan huis

Ook een georganiseerde wijnproeverij aan huis? Dit zijn je mogelijkheden


Ruben's Wijn Spijs wijnproeverij

Rubens wijnproeverij pakket met hapjes

Ruben: Bedankt voor het leuke wijnproeverij pakket! Het duurde even voordat we een datum hadden dat iedereen kon, maar toen was het zover!

 

We hebben elke wijn van een bijpassend gerecht voorzien, zoals benoemd in de wijn spijs combinaties. Het was heel handig dat dit vermeld stond op de wijnkaart.

 

Favoriet was Surani Pietrariccia Fiano IGT, die was samen met pasta roomsaus en spekblokjes, echt TOP. Dat was heel verrassend aangezien ik liever rode wijn drink, of droge witte wijn. Deze was droog, maar erg fruitig, en dus ook erg lekker!

 

Het wijnproeverij pakket is echt volledig, duidelijke info, duidelijke formulieren en goede wijnen.


Han's Wijnproeverij

Han: Ik heb van Kim een schitterend wijnproeverij pakket mogen ontvangen. Ik heb er zelf nog 3 andere wijnen bijgekocht en toen heb ik zelf een wijnproeverij georganiseerd. SUPER geslaagd!!!

 

Heel fijn dat er proefformulieren bijzaten en het aromawiel.  De rode wijn Leocadie uit Frankrijk was door IEDEREEN beoordeeld met een "10". Wat een prachtwijn, zo rond en zo'n goede balans.

 

Op de foto's kun je zien hoe ik het aangepakt heb en natuurlijk ook voor de sfeer. Kim: Ik wil je nogmaals zeer hartelijk bedanken! Top!

Han's wijnproeverij aan huis


Sander's Wijnproeverij

Sander's wijnproeverij Driehuis

Bij wijnwinewein.nl hebben wij werkelijk een meesterlijke wijnproeverij ervaren die de smaakpapillen op een onvergetelijke reis meenam.

 

Van de eerste verleidelijke geur tot de laatste zalige afdronk, was elke slok een poëtische dans op mijn tong. De wijnen, met hun karakter en diepgang, vertelden verhalen die mijn zintuigen omarmden.

 

Deze unieke ervaring was als een weergaloos kunstwerk van smaken, geserveerd met een prachtige glimlach. Cheers op Kim voor het creëren van een wijnreis die niet alleen leuk en heerlijk was, maar werkelijk zalig in al zijn facetten.

 

PS: Na deze onvergetelijke wijnproeverij is een rustige dag erna een absolute aanrader. Geef je smaakpapillen de tijd om te herstellen en geniet na van de magie van wijnwinewein.nl!


Ilse's Sweet 21 Wijnproeverij

Ilse: Ik werd 21 en wilde dit eens anders vieren dan anders. Na eens rondgezocht te hebben op internet kwam ik op de site van Kim terecht. Wat klonk dat leuk! Een wijnproeverij aan huis! 

 

Al snel hadden we contact opgezocht, wat vlot en soepel verliep. Ze hield rekening met wat mijn wensen waren en kwam met een leuk voorstel voor de avond, waar 18 vriendinnen aanwezig zouden zijn. 

 

Het was onwijs leuk! Door de quiz was iedereen fanatiek bezig gedurende de hele avond, en de wijnen vielen (uiteraard) bij iedereen in de smaak! De informatie die Kim gaf over de wijnen en de hapjes die ze had aangeraden om erbij te serveren maakten de avond helemaal compleet.

 

Ik heb onwijs genoten en mijn vriendinnen vonden het ook onwijs leuk! Bedankt Kim 😊Lisanna's Wijnproeverij aan huis in Wormerveer

Wijnproeverij aan huis Wormerveer

Lisanna: Wij zeggen in de vriendinnengroep altijd: ‘Wijn is fijn!’

 

Daarom vonden we het super leuk om een wijnproeverij aan huis cadeau te doen aan één van de meiden. We gingen voor een ‘Hoe proef je wijn avond’. Omdat wij meer van de witte wijn zijn, kozen wij voor alleen maar witte wijnen en 1 rosé.

 

We hadden zelf hapjes gemaakt. Van te voren heeft Kim ons steeds geholpen met hapjes kiezen die goed bij de wijn zouden passen.

 

Kim heeft ons stap voor stap uitgelegd hoe je wijn proeft en had daar allemaal hulpmiddelen voor meegenomen, zoals een aromawiel, proefformulier en geurtjes.

 

We hebben echt een leuke avond gehad, het was echt een succes! Dus: ‘Wijn Wine Wein is fijn!’ 


Anette's Wijnproeverij aan huis

Wijnproeverij thuis Alkmaar

Anette: Met de dames in de familie wilden we graag een high wine. Via via kwamen we bij Wine Wine Wein en kozen we voor een wijnproeverij aan huis. Wat hebben we gelachen!

 

Vooral de quiz en de wijnaroma's (ook van kurk!) vonden wij heel leuk: heel verrassend hoeveel je eigenlijk kunt ruiken in een wijn. En het sabreren, dat was echt feestelijk!

 

Kim had allemaal verschillende soorten wijn meegenomen en ze kon het heel goed vertellen. Het was ook handig dat zij alle glazen meenam. Zeker voor herhaling vatbaar :) 

 

Wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad en we hebben er veel van geleerd. Voortaan kies ik zó een lekkere fles wijn uit in een restaurant!

Wijn Wine Wijn Referenties

Benieuwd naar alle beoordelingen van Wijn Wine Wein?

 

Bekijk wat anderen vonden op Trustpilot of Google Reviews. 

 

Of laat zelf een beoordeling achter!

 

Met Wijn Wine Wein wil ik graag andere wijnliefhebbers op een makkelijke, maar vooral ook leuke manier wijn leren proeven. Met jou mening wil ik Wijn Wine Wein steeds een beetje beter maken.

 

Help je mee? Laat anderen weten wat je van Wijn Wine Wein vond op Trustpilot of Google Maps. 

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.