Wijnproeverij aan huis ervaringen

Samen wijn proeven, hoe leuk is dat? Compleet verzorgd, met of zonder borrelplank. Lees hier hoe andere Wijn Wine Wein proevers je voor gingen.

 

Han organiseerde zijn eigen wijnproeverij met een wijnproeverij pakket, en Ilse koos voor haar 21e verjaardag een georganiseerde wijnproeverij aan huis met haar hele vriendinnengroep. Lees hoe zij en anderen de wijnproeverij ervaarden!

 

Ook een georganiseerde wijnproeverij aan huis? Dit zijn je mogelijkheden

Zie deze leuke foto's van wijnproevers die je voorgingen

Wijnproeverij pakket

Wijnproeverij aan huis


Ruben's Wijn Spijs wijnproeverij

Rubens wijnproeverij pakket met hapjes

Bedankt voor het leuke wijnproeverij pakket! Het duurde even voordat we een datum hadden dat iedereen kon, maar toen was het zover!

 

We hebben elke wijn van een bijpassend gerecht voorzien, zoals benoemd in de wijn spijs combinaties. Het was heel handig dat dit vermeld stond op de wijnkaart.

 

Favoriet was Surani Pietrariccia Fiano IGT, die was samen met pasta roomsaus en spekblokjes, echt TOP. Dat was heel verrassend aangezien ik liever rode wijn drink, of droge witte wijn. Deze was droog, maar erg fruitig, en dus ook erg lekker!

 

Het wijnproeverij pakket is echt volledig, duidelijke info, duidelijke formulieren en goede wijnen.

Han organiseerde zijn eigen wijnproeverij

Ik heb van Kim een schitterend wijnproeverij pakket mogen ontvangen. Ik heb er zelf nog 3 andere wijnen bijgekocht en toen heb ik zelf een wijnproeverij georganiseerd. SUPER geslaagd!!!

 

Heel fijn dat er proefformulieren bijzaten en het aromawiel.  De rode wijn Leocadie uit Frankrijk was door IEDEREEN beoordeeld met een "10". Wat een prachtwijn, zo rond en zo'n goede balans.

 

Op de foto's kun je zien hoe ik het aangepakt heb en natuurlijk ook voor de sfeer. Kim: Ik wil je nogmaals zeer hartelijk bedanken! Top!

Han's wijnproeverij aan huis

Ilse's Sweet 21 wijnproeverij

Ik werd 21 en wilde dit eens anders vieren dan anders. Na eens rondgezocht te hebben op internet kwam ik op de site van Kim terecht. Wat klonk dat leuk! Een wijnproeverij aan huis! 

 

Al snel hadden we contact opgezocht, wat vlot en soepel verliep. Ze hield rekening met wat mijn wensen waren en kwam met een leuk voorstel voor de avond, waar 18 vriendinnen aanwezig zouden zijn. 

 

Het was onwijs leuk! Door de quiz was iedereen fanatiek bezig gedurende de hele avond, en de wijnen vielen (uiteraard) bij iedereen in de smaak! De informatie die Kim gaf over de wijnen en de hapjes die ze had aangeraden om erbij te serveren maakten de avond helemaal compleet.

 

Ik heb onwijs genoten en mijn vriendinnen vonden het ook onwijs leuk! Bedankt Kim 😊Lisanna's wijnproeverij aan huis in Wormerveer

Wijnproeverij aan huis Wormerveer

Wij zeggen in de vriendinnengroep altijd: ‘Wijn is fijn!’ Daarom vonden we het super leuk om een wijnproeverij aan huis cadeau te doen aan één van de meiden. We gingen voor een ‘Hoe proef je wijn avond’. Omdat wij meer van de witte wijn zijn, kozen wij voor alleen maar witte wijnen en 1 rosé.

 

We hadden zelf hapjes gemaakt. Van te voren heeft Kim ons steeds geholpen met hapjes kiezen die goed bij de wijn zouden passen.

 

Kim heeft ons stap voor stap uitgelegd hoe je wijn proeft en had daar allemaal hulpmiddelen voor meegenomen, zoals een aromawiel, proefformulier en geurtjes.

 

We hebben echt een leuke avond gehad, het was echt een succes! Dus: ‘Wijn Wine Wein is fijn!’ 


Anette's wijnproeverij aan huis in Alkmaar

Met de dames in de familie wilden we graag een high wine. Via via kwamen we bij Wine Wine Wein en kozen we voor een wijnproeverij aan huis. Wat hebben we gelachen!

 

Vooral de quiz en de wijnaroma's (ook van kurk!) vonden wij heel leuk: heel verrassend hoeveel je eigenlijk kunt ruiken in een wijn. En het sabreren, dat was echt feestelijk!

 

Kim had allemaal verschillende soorten wijn meegenomen en ze kon het heel goed vertellen. Het was ook handig dat zij alle glazen meenam. Zeker voor herhaling vatbaar :) 

 

Wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad en we hebben er veel van geleerd. Voortaan kies ik zó een lekkere fles wijn uit in een restaurant!

Wijnproeverij thuis Alkmaar
Wijnproeverij aan huis Alkmaar

Wijn Wine Wijn Referenties


Benieuwd naar alle beoordelingen van Wijn Wine Wein? Bekijk de reviews op Trustpilot of laat er zelf één achter. Met Wijn Wine Wein wil ik graag mensen op een makkelijke, maar vooral ook leuke manier wijn leren proeven. Met jou mening wil ik Wijn Wine Wein steeds een beetje beter maken. Help je mee? Klik hieronder op de Trustpilot link. 

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.