Wijn weetjes

Hoogtepunten en Wijntrends op WBWE 2023
World Bulk Wine Exhibition 2023: wat heb je gemist? Een samenvatting van hoogtepunten en trends op deze beurs voor wereld wijnspelers.

Wijn Poll - De wijnliefhebber spreekt!
Wijnliefhebbers, verenigt u! Doorgewinterde sommelier of wijnliefhebber - jouw mening telt. Doe mee en laat je wijnwijsheid spreken đŸ· Iedere maand een nieuwe, vermakelijke wijn poll. Bekijk de resultaten en ontdek wat andere wijnliefhebbers vinden!

Wurttemberg Wijnen + Wijngebied Kaart
Een overzicht van het wonderlijke wijngebied WĂŒrttemberg en haar wijnen, met alles dat je moet weten als je deze wijnstreek gaat verkennen. Thuis, met een glas wijn - of... op wijnreis!

Natuurlijk Zoet: Vin Doux Naturel (VDN)
Wat zijn Vins Doux Naturels? Gevaarlijk lekkere dessertwijnen. Alles over deze bijzondere zoete verrassing uit Zuid-Frankrijk + smaakoverzicht.

Loire wijnstreek - Kaart + Wijnsoorten
De Loire-vallei in Ă©Ă©n oogopslag. Een overzicht van de Loire wijnstreek en haar wijnen, inclusief kaart en infographic.

Verschil Pinot Grigio en Pinot Gris
Dezelfde druif, een wereld van verschil qua wijnen. Wat is het verschil tussen Pinot Gris en Pinot Grigio? Ontdek de 5 belangrijkste verschillen, waaronder de regio's, stijlen en beste wijn spijs combinaties.

Valpolicella wijnen: Verkenning van Terroir tot Tafel
Ontdek de betoverende wereld van Valpolicella wijnen, van Terroir tot Tafel. Geniet van een frisse Valpolicella Classico, een verfijnde Ripasso, een krachtige Amarone of een zoete Recioto.

13 x Rosé Soorten en Stijlen + Smaakoverzicht
Zoveel soorten, zoveel smaken. Ontdek de verschillende soorten rosé wijn en hoe ze smaken. En kies de volgende keer in een handomdraai de rosé wijn die jij het lekkerst vind!

5 x Hoe Wordt Rosé Wijn Gemaakt?
Hoe komt rosé aan zijn prachtige lichtroze, tot diep donkerroze kleur? En hoe wordt onze favo zomerse dorstlesser eigenlijk gemaakt? Niet door rode en witte wijn te blenden... maar hoe dan wel?

Wat is Rose Wijn? 7 x roze wijn weetjes :)
Wat is rosé wijn? Zomer, zon, rokjes... Niets is zo lekker zomers als een goed glas gekoelde rosé, samen met je vriendinnen op het terras. Lees alles over de wondere wereld van rosé en leer de verschillende stijlen, smaken, kleuren en soorten.

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis.

 

Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier. 

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.