Wijn spijs

5 x Zelf de Lekkerste Gluhwein Maken
De lekkerste Glühwein maak je natuurlijk zelf. Het is heel makkelijk! Met deze 5 recepten, inclusief alcoholvrije optie, tover jij in een handomdraai de beste Glühwein op tafel.

Wijn cocktails zijn HOT! 15x de lekkerste wijn in de mix
Voor de wijnliefhebbers, die niet zo van de sterke, zoete zomerdrankjes zijn. Ontdek de lekkerste zomer wijn cocktails - licht, en waanzinnig verfrissend!

Sommelier Talk: 9x de lekkerste Mosselen en Wijn combinaties
Welke wijn is het lekkerst bij mosselen? Nou.. dat ligt helemaal aan je bereiding! Muscadet is de klassieke partner bij mosselen, maar er zijn nog zoveel meer creatieve mogelijkheden!

Welke wijn bij asperges?
Bestaat er zoiets als een echte aspergewijn? Nou, nee. Maar wacht: het gaat erom WAT je met die asperge doet. Ga je voor de klassieker met ham en ei, of serveer je er zalm of rood vlees bij? Daarom, een handig overzichtje!

Overzicht wijn en spijs – 125 x welke wijn bij...
Kies gemakkelijk de beste wijn bij jouw gerecht met dit handige overzicht wijn en spijs! 125 x Welke wijn bij welk gerecht, van gerecht naar wijn.

In 7 stappen de lekkerste wijn spijs combinaties
Hoe maak je zelf de beste wijn spijs combinaties? Simpel: Volg deze 7 stappen en je zit gegarandeerd goed!

Welk type wijndrinker ben jij? Bier en wijn liggen dichter bij elkaar dan je denkt. Dus: houd jij van bier? Dan houd je ook van deze wijnen voor bierliefhebbers! Of ben je juist een wijndrinker? Ja, ook dan is dit artikel voor jou. Iedereen wint met deze uitgebreide bier en wijngids.

6 tips voor kaas en wijn combinaties
Met deze 6 tips maak jij in een handomdraai zelf de beste wijn en kaas combinaties!

Welke wijn bij Barbecue? De lekkerste Tips
Het is tijd voor de bbq! Verwen je gasten met de lekkerste gerechten en de heerlijkste bijpassende wijnen. Maar welke wijn past bij barbecue? Dat lees je hieronder!

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.