Wijn spijs

10 x Welke wijn drink je bij Carpaccio
Welke wijn drink je bij Carpaccio? Ontdek de lekkerste combinaties van verschillende carpaccio-creaties. Rood, wit en rosé, traditionele en onconventionele pairings!

Het perfecte Huwelijk: Welke wijn bij kaasfondue?
Een Gids voor Hemelse Wijn- en Kaasfonduecombinaties: Jouw smaakavontuur begint hier! Ontdek verschillende kaasfondues, en welke wijnen daar goed bij passen!

Welke wijn bij Zalm: Perfecte Wijn Spijscombinaties
Wist je dat je met de juiste wijn je zalmgerecht naar een (nog) hoger niveau tilt? Dat wordt smullen! Daarom: 11x Welke wijn bij zalm (rood, wit en rosé) + voorbeelden.

7 x Welke wijn bij oesters?
Welke wijnen zijn lekker bij oesters? En waarom? Alles over de klassieke - en niet zo klassieke - oester en wijn combinaties - en hoe je zelf de lekkerste wijn bij je oester kiest.

Wat eet je bij rosé? Gerechten, hapjes + kaas
Wat eet je bij rosé: Een goede wijn spijs combinatie tilt je gerecht en je wijn naar een hoger niveau. En dat is niet anders voor rosé! Daarom dit overzicht met de lekkerste gerechten, hapjes en kaas bij rosé wijn.

Welke wijn ik drink bij Oliebollen? Geen Champagne...
Welke wijn bij oliebollen? Zolang het maar geen Brut Champagne is! Waarom Champagne niet bij oliebollen past + 7 feestelijke bubbels die WEL bij je bol gaan.

Baden Wijn Spijs Avond + Recepten
100% genieten - wijn inslaan op wijnreis, en dan thuis kokkerellen en de lekkerste wijn spijs combinaties maken! Lees hier onze combi's en maak zelf een 5 a 6 gangendiner met deze recepten.

Heerlijk: welke wijn bij Gourmetten?
Volop inspiratie voor de lekkerste wijnen bij gourmetten. Kies de wijn die jij het lekkerst vind, en match hem bij de gourmet optie die het best bij jullie past.

5 x Zelf de Lekkerste Gluhwein Maken
De lekkerste Glühwein maak je natuurlijk zelf. Het is heel makkelijk! Met deze 5 recepten, inclusief alcoholvrije optie, tover jij in een handomdraai de beste Glühwein op tafel.

Wijn cocktails zijn HOT! 15x de lekkerste wijn in de mix
Voor de wijnliefhebbers, die niet zo van de sterke, zoete zomerdrankjes zijn. Ontdek de lekkerste zomer wijn cocktails - licht, en waanzinnig verfrissend!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.