Wat is een PiWi? Voordelen + wijndruiven Overzicht
Toekomstbestendige druiven voor de wijnbouw: wat zijn PiWi wijnen? En wat zijn de voordelen? Een beknopt overzicht van deze moderne wijndruiven.

Cabernet Cortis Wijn Guide + Infographic
Onbekend maakt onbemind. Wist jij dat deze druif een sterspeler is onder de Nederlandse wijnen? Hoog tijd om kennis te maken! Alles over de Cabernet Cortis druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Souvignier Gris Wijn Guide + Infographic
Groots onder de PIWI's: de Souvignier Gris. Een sterke druif, ontwikkelt om bestand te zijn tegen de meeste druivenziektes. Belangrijker: Souvignier Gris geeft heerlijke aromatische wijnen, vol en romig van smaak. Zeker een keer proberen!

Tips voor jouw wijnreis naar Wenen + Wachau!
Wenen: een wijnliefhebbers Walhalla. De enige hoofdstad ter wereld met zó veel wijnbouw en wijncultuur binnen zijn stadsmuren. Ik deel graag mijn ervaringen en tips, zodat jij alvast weg kan dromen over je volgende wijnreis: naar Wenen en Wachau!

Oostenrijkse wijnsoorten: de 20 grootste druivenrassen
Top 20 + smaakoverzicht. Van Grüner Veltliner tot Blauburger. De bekendste Oostenrijkse wijnsoorten op een rij!

Ontdek wijnland Oostenrijk: Wijngebieden in Kaart
Oostenrijkse wijnen, ze blijven maar beter worden! Hun Sekt laat je watertanden, de Pétillant naturels zijn booming en heerlijk in de zon op het terras, de natuurlijke en organische wijnen zijn spannend en kwalitatief blazen ze je omver... Hoog tijd om eens nader kennis te maken! In dit artikel de Oostenrijkse wijngebieden + Overzicht van de wijnen die er vandaan komen.

VieVinum: Wijn Sprookje in Weens Paleis
Het grootste en belangrijkste wijnevenement van Oostenrijk: VieVinum. Terugblik en inzichten van een sprookjesachtig wijnevenement in het Hofburg paleis, Vienna.

Rondo Wijn Guide + Infographic
Het verhaal achter hybride druif en PIWI. Alles over de Rondo wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Of Course Size Matters: Wijnfles Formaten
Wijnflessen heb je in verschillende maten, met iedere maat zijn eigen naam. En misschien is je daar al eens iets opgevallen: Bijna alle reusachtige wijnflessen hebben Bijbelse namen. Daarom, een overzichtje, van wijnfles namen van groot naar klein, inclusief betekenis!

Wijndruiven Overzicht en Wijn Guides
Super leuk: ondertussen staan er 100+ wijn guides op Wijn Wine Wein! Daarom bij deze een klikbaar overzicht van alle druiven en blends, zodat je in één oogopslag kunt zien welke wijn guides er al zijn, en welke (nog) niet.

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.