25 x de leukste cadeau's voor wijnliefhebbers
Op zoek naar het perfecte wijn cadeau? Je kunt natuurlijk een fles wijn geven. Maar als je ze echt wilt verrassen, kies dan uit deze lijst met 25+ originele cadeaus voor de wijnliefhebber!

Genieten in wijnparadijs Sardinië | 10 tips
Een strakblauwe zee, prachtige strandjes, bergtoppen vol wijngaarden en verborgen eilandwijnen schreeuwen om ontdekt te worden. Daarom: 10 tips voor de leukste wijnhuizen, stadjes en route voor jouw wijnreis naar Sardinië!

Wijngebieden Duitsland: Borrelen bij de buren
Duitsland is een prachtig wijnland om te ontdekken: de wijngaarden staan vol met nationale druivenrassen, en de wijngebieden zijn enorm verschillend: er is genoeg te proeven! En het mooiste van dit alles? De meeste zijn op prima rijdafstand van Nederland! Daarom: 13x wijngebieden Duitsland uitgelegd.

Overzicht wijn en spijs – 125 x welke wijn bij...
Kies gemakkelijk de beste wijn bij jouw gerecht met dit handige overzicht wijn en spijs! 125 x Welke wijn bij welk gerecht, van gerecht naar wijn.

In 7 stappen de lekkerste wijn spijs combinaties
Hoe maak je zelf de beste wijn spijs combinaties? Simpel: Volg deze 7 stappen en je zit gegarandeerd goed!

Carignan Wijn Guide 101
Carignan, ooit het zwarte schaap van de wijnwereld, nu een populaire keuze onder wijnliefhebbers en wijnmakers. Hoe kan een wijn die ooit zo saai was, nu opeens wel in de smaak vallen? Lees alles over de Carignan wijn en druif in deze Wijn Guide 101!

7x Oranje Wijn Facts + Infographic
Hoe smaken oranje wijnen? Nou.. Oranje wijnen zullen je omver blazen. Deze wijnen zijn kleine smaaksensaties! Alles over Oranje wijn.

Wijnfestival Agenda 2021 [+Video impressies]
2021 in wijnfestivals. Genieten van wijn, lekker eten en muziek. Het hele jaar door zijn er fantastische wijnfestivals en oogstfeesten. Naar welk wijnfestival ga jij?

Pinot Noir Wijn Guide 101
Pinot Noir is 's werelds meest populaire lichte rode wijn. Geliefd om zijn aroma's van rood fruit, bloemen en kruiden die worden geaccentueerd door een lange, zachte afdronk. Lees alles wat je wilt weten over deze gewilde rode wijn!

Een wijnproeverij pakket! Wat kun je verwachten?
Voor hoeveel personen is een wijnproeverij pakket? Welke wijnen kies je? En wat zit er nog meer in een wijnproeverij pakket? Dat en meer wat je kunt verwachten van een wijnproeverij pakket.

Meer weergeven