Het perfecte Huwelijk: Welke wijn bij kaasfondue?
Een Gids voor Hemelse Wijn- en Kaasfonduecombinaties: Jouw smaakavontuur begint hier! Ontdek verschillende kaasfondues, en welke wijnen daar goed bij passen!

Wat is Gamay? Wijn Guide + Infographic
Deze vrolijke fruitbom was ooit de verboden druif van de Bourgogne. Al kon dat verbod de Gamay niet weghouden uit de harten van wijnliefhebbers. De druif verdween niet. Alles over de Gamay wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Hoogtepunten en Wijntrends op WBWE 2023
World Bulk Wine Exhibition 2023: wat heb je gemist? Een samenvatting van hoogtepunten en trends op deze beurs voor wereld wijnspelers.

Schatten van de Rhône: Wijnhuizen die je niet mag Missen
Het leuke aan de Rhône is dat er zoveel verschillende gebieden zijn, en zoveel verschillende wijnen om te ontdekken! Maar waar ga je heen? Welke wijnhuizen mag je niet missen? Een overzicht van de leukste wijnhuizen om te bezoeken, per subgebied.

De Perfecte Wijnreis: 10+ Tips voor het Ontdekken van de Rhône
De Rhône hoort absoluut bij mijn leukste wijnreizen in Frankrijk! Het gebied is een ware schatkamer aan wijnen en wijnmakers. Ook heen? Plan je trip met deze tips!

Wijnliefhebbersparadijs: Rhône Wijngebied in Kaart
Ontdek de betoverende wereld van Rhône-wijnen! De geheimen van het prachtige Rhône wijngebied onthult, compleet met infographic en kaart van de Rhône.

Wat is Monastrell? Wijn Guide + Infographic
Een verborgen juweeltje uit Spanje, geliefd om zijn volle smaakprofiel en rijpingspotentie. Ontdek Monastrell wijnen: Alles over deze wijn en druif, van smaak, tot wijn en spijs!

Welke wijn bij Zalm: Perfecte Wijn Spijscombinaties
Wist je dat je met de juiste wijn je zalmgerecht naar een (nog) hoger niveau tilt? Dat wordt smullen! Daarom: 11x Welke wijn bij zalm (rood, wit en rosé) + voorbeelden.

Wat is Glera? Wijn Guide + Infographic
Glera, de druif achter de Italiaanse mousserende wijn Prosecco. In deze wijn guide alles over de Glera wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs + de Prosecco strijd. Wie wint?

Wijnproeven in Valpolicella: De Beste Wijnhuizen
Valpolicella's wijnroute: Wijn proeven bij de wijnmaker zelf, een rondleiding door de kelders, overnachtingen in de wijngaard en meer. Welke wijnhuizen mag je niet missen?

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis.

 

Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.