De 10 Sherry Soorten van Droog naar Zoet
Ontdek de 10 verschillende Sherry soorten van droog naar zoet. Gedetailleerd overzicht, met prachtige infographics.

Salud! Wat is Sherry? 7x Vraag en Antwoord
Van oudbollig oude wijven drankje naar 'The Next Best Thing'. Over Sherry kun je van alles zeggen, maar één ding is zeker. Het is een fascinerende, en zwaar ondergewaardeerde wijn. Ze zijn uniek, en misschien wel wat lastig om te begrijpen. Daarom: wat is Sherry? Geef jij 'm een kans?

Wat is Zinfandel? Wijn Guide 101 + Infographic
'Zin'... een gedurfde fruitige wijn, jamachtig fruit en rokerige kruidentonen. Zinfandel heb je in zo'n 5 verschillende rode stijlen, wit, en rosé (White Zinfandel) en... de Italiaanse Primitivo is weer iets heel anders! Daarom, alles over Zinfandel: van smaak tot wijn en spijs.

Wijn kleuren Ontrafelt: Complete Wijn Kleurenkaart
Is je wijn rijk en vol, of elegant en licht? De kleur vertelt al veel over wat er in je glas zit. Zo kun je de druif herkennen, en of de wijn houtrijping heeft gehad of niet. Van goudgeel tot diep robijnrood, het geheim achter wijn kleuren ontrafelt.

Pays Bas loves Pays d'Oc wijn
Wij Nederlanders zijn er gek op. 1 op de 10 flesjes die we opentrekken is een Pays d'Oc wijn. Maar wat is de Pays d'Oc eigenlijk? Waar ligt het? En wat voor wijnen komen er vandaan?

6x Hoe wordt Mousserende Wijn gemaakt?
Hoe maak je mousserende wijn? Nou dat kan op 6 manieren! Iedere manier geeft zo zijn eigen smaak en stijl van bubbel. Ontdek ze allemaal: Van de methode Champenoise tot de fietspompmethode.

18x de beste Wijnhuizen Bourgogne om te bezoeken
In de Bourgogne draait het om genieten, en als je in één van s 'werelds beroemdste wijnregio's bent, wil je natuurlijk ook een wijnproeverij bij de wijnmaker zelf. Maar waar ga je heen? Van groots opgezette wijntours, tot de kleine wijnmaker: Lees onze ervaringen in dit overzicht van onze favoriete wijnhuizen Bourgogne, en kies zelf :)

15x Tips Wijnreis Bourgogne - Where to Guide
Op wijnreis naar de Bourgogne? Plan je wijntrip met deze tips, en geniet van het goede leven in één van de beroemdste wijnregio's ter wereld.

Wijnreis Baden: verrassend Wijngebied
Wijnreis Baden: Dit verrassende wijngebied biedt warmwaterbronnen, fiets en wandelroutes, het Zwarte Woud, en de met wijnranken begroeide terrassen van het vulkanische gebergte de Kaiserstuhl. Je kunt hier fantastisch fietsen, en... tafelen!

Wijn cocktails zijn HOT! 15x de lekkerste wijn in de mix
Voor de wijnliefhebbers, die niet zo van de sterke, zoete zomerdrankjes zijn. Ontdek de lekkerste zomer wijn cocktails - licht, en waanzinnig verfrissend!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.