Wat is Torrontes? Wijn Guide + Infographic
Deze Argentijnse verleider is net zo verrassend als opvallend. Alles over de witte Torrontés wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Sangiovese? Wijn Guide + Infographic
Sangiovese, de krachtige druif achter de bekende Italiaanse Chianti wijnen. Er is zoveel te vertellen over deze bijzondere wijn en druif, dat het bijna niet op een pagina past ;) Toch heb ik het geprobeerd: In deze wijnguide alles over de Sangiovese druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Nebbiolo? Wijn Guide + Infographic
De druif achter de Koning der wijnen en de wijn voor Koningen. In deze wijn guide alles over de Nebbiolo wijn en druif, van smaak tot de verschillende stijlen en wijn en spijs!

7 x Welke wijn bij oesters?
Welke wijnen zijn lekker bij oesters? En waarom? Alles over de klassieke - en niet zo klassieke - oester en wijn combinaties - en hoe je zelf de lekkerste wijn bij je oester kiest.

11 x De Mooiste Wijnhuizen Provence
Op zoek naar een leuke wijnproeverij in de Provence? 469 wijnhuizen verwelkomen je graag om hun wijnen te komen proeven. Dus waar ga je heen? Welke wijnhuizen in de Provence zijn het leukst om te bezoeken?

Santé in Stijl: Tips Wijnreis Provence
Plan zelf je wijnreis naar de Provence met deze 10 tips! Met o.a: De leukste stadjes, lavendelvelden, de wijnroutes, wijn wellness, festivals en kunstwandelingen.

Wat eet je bij rosé? Gerechten, hapjes + kaas
Wat eet je bij rosé: Een goede wijn spijs combinatie tilt je gerecht en je wijn naar een hoger niveau. En dat is niet anders voor rosé! Daarom dit overzicht met de lekkerste gerechten, hapjes en kaas bij rosé wijn.

Wat is Verdejo? Wijn Guide + Infographic
De druif die de Rueda op de wereldwijnkaart gezet: Verdejo. Sprankelend, fris, sappig en licht fruitig. Alles over de druif achter deze spannende Spaanse witte wijnen: van smaak tot wijn en spijs!

Loire wijnstreek - Kaart + Wijnsoorten
De Loire-vallei in één oogopslag. Een overzicht van de Loire wijnstreek en haar wijnen, inclusief kaart en infographic.

Overzicht: de Beste wijnhuizen van de Loire
De Loire: lekker eten, prachtige natuur, sprookjesachtige kastelen en... mooie wijnhuizen! Maar welke zijn het leukst om te bezoeken? Bij deze de leukste wijnhuizen op een rij. Dat wordt genieten!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.