Wat is Macabeo? Wijn Guide + Infographic
De hoofdrolspeler in de Cava blend en witte Rioja steelt steeds vaker alleen de show. Alles over Macabeo wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is Cinsault? Wijn Guide + Infographic
Cinsault, de druif achter vele grote blends en de ster van de Provence en Languedoc rosé wijnen. Ontdek alles over de Cinsault wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

5 x Hoe Wordt Rosé Wijn Gemaakt?
Hoe komt rosé aan zijn prachtige lichtroze, tot diep donkerroze kleur? En hoe wordt onze favo zomerse dorstlesser eigenlijk gemaakt? Niet door rode en witte wijn te blenden... maar hoe dan wel?

Wat is Rose Wijn? 7 x roze wijn weetjes :)
Wat is rosé wijn? Zomer, zon, rokjes... Niets is zo lekker zomers als een goed glas gekoelde rosé, samen met je vriendinnen op het terras. Lees alles over de wondere wereld van rosé en leer de verschillende stijlen, smaken, kleuren en soorten.

Wat is Malbec? Wijn Guide + Infographic
Malbec, krachtpatser en gevoelige zonaanbidder. De nationale trots van de Argentijnen en de ster van Cahors. Lees alles over deze wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs!

Wat is Airen? Wijn Guide + Infographic
Maak kennis met de meest voorkomende witte wijndruif ter wereld. Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, toch is de Airen druif de ster van het Spaanse (wijn)veld.

Wat is Merlot? Wijn Guide + Infographic
De tweede meest aangeplante druif ter wereld, bekend vanwege z'n rol in de Bordeaux blend. Wijnen van deze druif zijn soepel, blij en fruitig. Alles over Allemansvriend Merlot, van smaak tot en spijs.

Hoe Nieuw-Zeelandse Wijn In Ons Glas Terechtkwam
Pak er een glas bij, verwen jezelf met wat Marlborough Sauvignon Blanc, en geniet. Van de wijn, en van het verhaal achter je wijn, in cijfers. Een verhaal vol geschiedenis, politiek en economie. Want het verhaal achter Nieuw-Zeelandse wijn is fascinerend...

Wat is Cabernet Franc? Wijn Guide + Infographic
Elegant, fruitig en fijn doordrinkbaar. En steeds populairder! Alles over de Cabernet Franc wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Wat is IJswijn? Alles over IJs- en Eiswein
IJswijn is een zeldzame smaaksensatie. Deze zwoele dessertwijn, gemaakt van bevroren druiven, is de perfecte begeleider van fruitdesserts en kaasplankjes, ideaal om bij speciale gelegenheden de maaltijd af te sluiten.

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.