Wijn proeven

Een High Wine pakket! Wat kun je verwachten?
Voor hoeveel personen is een High Wine pakket? Welke wijnen kies je? En wat zit er nog meer in een High Wine pakket? Dat en meer wat je kunt verwachten van een High Wine pakket.

Zelf een high wine organiseren? 7 stappen + tips!
Samen wijn proeven, hoe leuk is dat? Met deze 7 stappen en 9 tips + wat voorbereiding organiseer jij de beste wijnproeverij ooit en heb je alles om van je eigen wijnproeverij een geslaagde avond te maken.

4 x Welke Wijnen Wijnproeverij + Voorbeelden
Ga je zelf een wijnproeverij organiseren? Leuk! Maar welke wijnen kies je? Geen nood - wij helpen je op weg met 4 uitgewerkte voorbeelden + tips voor het selecteren van wijn voor je wijnproeverij.

Wijn kleuren Ontrafelt: Complete Wijn Kleurenkaart
Is je wijn rijk en vol, of elegant en licht? De kleur vertelt al veel over wat er in je glas zit. Zo kun je de druif herkennen, en of de wijn houtrijping heeft gehad of niet. Van goudgeel tot diep robijnrood, het geheim achter wijn kleuren ontrafelt.

Wijnproeverij Thema's: 21 x Ideeën + Voorbeelden
Zelf een geslaagde wijnproeverij organiseren? Verras je gasten met deze 21 wijnproeverij thema's. Leuk, makkelijk en origineel. Welke is jullie favoriet?

Welke hapjes bij wijnproeverij? 15 x Tips en voorbeelden
Het perfecte hapje, weggespoeld door de perfecte wijn. De juiste wijn spijs combinaties tillen je wijn EN je hapje naar een hoger niveau. En je wijnproeverij dus ook! Daarom deze tips voor de lekkerste hapjes voor jouw wijnproeverij!

Zelf een wijnproeverij organiseren? 7 stappen + tips!
Samen wijn proeven, hoe leuk is dat? Met deze 7 stappen en 9 tips + wat voorbereiding organiseer jij de beste wijnproeverij ooit en heb je alles om van je eigen wijnproeverij een geslaagde avond te maken.

Een wijnproeverij pakket! Wat kun je verwachten?
Voor hoeveel personen is een wijnproeverij pakket? Welke wijnen kies je? En wat zit er nog meer in een wijnproeverij pakket? Dat en meer wat je kunt verwachten van een wijnproeverij pakket.

Wil je zelf een leuke – nee, fantastische - wijnproeverij thuis organiseren? Met deze manier van wijn proeven strijden er 8 wijnen om de nummer 1 positie. Perfect voor het verbeteren van je wijnproef skills en het ontdekken van mooie wijnen.

Door bewust wijn te proeven leer je welke wijn je lekker vindt, en waarom. Maar hoe proef je wijn? Alles wat je nodig hebt, is dit 5 stappenplan en een glas wijn.

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.