Wijnproeverij op locatie - Noord Holland

Wijnproeverij aan huis noord holland

Online Wijnproeverij

Wijnproeverij aan huis in Noord-Holland

Jij hoeft maar één ding te doen: genieten. Ik verzorg volledig verzorgde wijnproeverijen aan huis in Noord Holland. Wat neem ik mee? Wijnen, hapjes en leuke wijntools om mee te leren proeven. Jullie gaan aan de slag met aromawielen en met Le Nez du Vin: flesjes met veelvoorkomende wijnaroma's, waaraan je kunt ruiken om zo de aroma's te herkennen. Geen afwas na de wijnproeverij? Ik kan ook de glazen meenemen. 

Kosten wijnproeverij aan huis

Een wijnproeverij voor 6 personen kan al vanaf 30 euro per persoon. Maar, je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wil je vooral een leuke en gezellige wijnproeverij waarbij je leert hoe je wijn proeft? Of gaan we een rijtje Bordeaux wijnen vergelijken? Om je een idee te geven van de prijs:

  • Wijnproeverij Basic                 €30 
  • Wijnproeverij Plus                   €37,50
  • Wijnproeverij Compleet         €45
  • Wijnproeverij Advanced         €52,50

Tot 7 á (max) 8 man kunnen we per wijnsoort 1 fles aanhouden. En, hoe meer mensen om mee te proeven, hoe scherper de prijs.

 

Lees hier alles over de verschillende wijnproeverijen aan huis in Noord-Holland. 


Zakelijke wijnproeverij op locatie - Noord Holland

Heb je al eens gedacht aan een wijnproeverij als bedrijfsuitje? Verras je medewerkers op een bedrijfsfeest of pak eens uit met een vrijdagmiddagborrel!

 

En wat dacht je van een wijnbar op een zakelijk evenement? Een wijnbar maakt je gelegenheid helemaal compleet, gegarandeerd succes! Denk bijvoorbeeld aan een ladiesnight of opening.. Eigenlijk gaat een goed glas wijn, met een mooi verhaal en een lekker hapje heel goed samen met álle gelegenheden. 

 

Laat je wensen horen voor een passende oplossing, neem contact met mij op!


Wijnproeverij aan huis: zelf aan de slag

Wil je liever zelf thuis aan de slag en een wijnproeverij organiseren? Kijk dan eens bij de wijnproefpakketten. Hiermee organiseer je zelf thuis heel makkelijk een wijnproeverij.