Wijnproeverij op locatie

high wine thuis noord holland

Wijnproeverij aan huis in Noord-Holland

Jij hoeft maar één ding te doen: genieten. Ik neem de wijnen mee en verschillende wijntools om wijn te leren proeven. Bijvoorbeeld proefnotities, maar ook Le Nez du Vin. Dit zijn geuren die veel voorkomen in wijn, waaraan je kunt ruiken om zo de aroma's te herkennen. Geen afwas na de wijnproeverij? Ik kan ook de glazen meenemen. 

Kosten wijnproeverij aan huis

Een wijnproeverij voor 6 personen kan al vanaf 25 euro per persoon. Maar, je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wil je vooral een leuke en gezellige wijnproeverij waarbij je leert hoe je wijn proeft? Of gaan we een rijtje Bordeaux wijnen vergelijken? Om je een idee te geven van de prijs:

  • Wijnproeverij Basic                 €25 
  • Wijnproeverij Compleet         €37,50
  • Wijnproeverij Advanced         €45

Tot 7 á (max) 8 man kunnen we per wijnsoort 1 fles aanhouden. En, hoe meer mensen om mee te proeven, hoe scherper de prijs. 

Lees meer over de wijnproeverijen aan huis in Noord-Holland. 


Zakelijke wijnproeverij op locatie

Heb je al eens gedacht aan een wijnproeverij als bedrijfsuitje? Verras uw medewerkers op een bedrijfsfeest of pak eens uit met een vrijdagmiddagborrel!

 

En wat dacht je van een wijnbar op een zakelijk evenement? Een wijnbar maakt je gelegenheid helemaal compleet, gegarandeerd succes! Denk bijvoorbeeld aan een ladiesnight of opening.. Eigenlijk gaat een goed glas wijn, met een mooi verhaal en een lekker hapje heel goed samen met álle gelegenheden. 

 

Laat je wensen horen voor een passende oplossing, neem contact met mij op!


Wijnproeverij thuis: zelf aan de slag

Wil je liever zelf thuis aan de slag en een wijnproeverij organiseren? Kijk dan eens bij de wijnproefpakketten. Hiermee organiseer je zelf thuis heel makkelijk een wijnproeverij.