Online Wijnproeverij

We zijn niet alleen: wereldwijd zitten er 1 miljard mensen thuis. Voor al die thuisblijvers: Een online wijnproeverij! Samen leren wijn proeven, en bewuster met smaak bezig zijn. Een avond die ons verbindt terwijl we uit elkaar zijn. Wat kun je verwachten?

Online Wijnproeverij

  • 3 wijnen 
  • 1 Aromawiel
  • 1 Proefformulier
  • 1 uur online begeleiding

Ik organiseer de online wijnproeverij in Zoom of in het nieuwe Google Meet. Na de bestelling prikken we samen een datum voor de online wijnproeverij. Dan maken we er een gezellige avond van! Zorg dat jij en je vrienden, collega's of familie allemaal het online wijnproeverij pakket bestellen. Wat heb je verder nodig?

  • Een laptop/telefoon
  • Een emailadres
  • En... een wijnglas!

 

Zie ik je online?

€ 50,00

  • Beschikbaar

Vriendenkorting Online Wijnproeverij

Gaan we met een groepje wijnproeven? Na bestelling 5 Cashback per online wijnproeverij pakket vanaf 4 personen. Hoe werkt het? Iedereen kan een online wijnproeverij pakket bestellen. Geef bij je bestelling aan of het gaat om een groep en om wie en laat je telefoonnummer achter bij de contactgegevens. Ik maak dan een whatsappgroep aan.

 

In de whatsappgroep prikken we meteen een datum en via deze groep kan ik jullie ook een Tikkie-terug geven! 

 

Hoe werkt een Online Wijnproeverij?

Wijn proeven is hard werken, maar vooral heel leuk krijg ik te horen ;) Er wordt niet achterover geleund tijdens een online wijnproeverij van Wijn Wine Wein!

 

Tijdens het online wijnproeven gaan jullie zelf actief aan de slag met kijken, ruiken, walsen & proeven. Ik leer je hoe je wijn proeft en er valt zelfs iets te winnen. Eeuwige roem, en een klein wijn cadeau voor de winnaar van de online wijn quiz!


Wijnproeverij thuis bezorgen

Ga je toch liever zelf aan de slag? Organiseer dan heel gemakkelijk zelf een wijnproeverij thuis met de wijnproefpakketten. In een wijnproefpakket vind je geschikte wijnen om te proeven, een gemakkelijk stappenplan en handige wijntools.