Online Wijnproeverij

Voor alle thuisblijvers: Een online wijnproeverij! Samen leren wijn proeven, en bewuster met smaak bezig zijn. Een avond die ons verbindt terwijl we uit elkaar zijn. Wat kun je verwachten?

Online Wijnproeverij

  • 3 wijnen 
  • 1 Aromawiel
  • 1 Proefformulier
  • 1 uur online begeleiding

Ik organiseer de online wijnproeverij in Zoom of in het nieuwe Google Meet. Na de bestelling prikken we samen een datum voor de online wijnproeverij. Dan maken we er een gezellige avond van! Zorg dat jij en je vrienden, collega's of familie allemaal het online wijnproeverij pakket bestellen. Wat heb je verder nodig?

  • Een laptop/telefoon
  • Een emailadres
  • En... een wijnglas!

 

Zie ik je online?

€ 63,00

  • 5 kg
  • Beschikbaar

Vriendenkorting Online Wijnproeverij

Gaan we met een groepje wijnproeven? Na bestelling 5 Cashback per online wijnproeverij pakket vanaf 4 personen. Hoe werkt het? Iedereen kan een online wijnproeverij pakket bestellen.

 

Optioneel:

Geef bij je bestelling aan of het gaat om een groep en om wie en laat je telefoonnummer achter bij de contactgegevens. Ik maak dan een whatsappgroep aan.

 

In de whatsappgroep prikken we meteen een datum en via deze groep kan ik jullie ook een Tikkie-terug geven! 

 

Hoe werkt een Online Wijnproeverij?

Wijn proeven is hard werken, maar vooral heel leuk krijg ik te horen ;)

 

Er wordt niet achterover geleund tijdens een online wijnproeverij! Tijdens het online wijnproeven gaan jullie zelf actief aan de slag met kijken, ruiken, walsen & proeven. Ik leer je hoe je wijn proeft en er valt zelfs iets te winnen. Eeuwige roem, en een klein wijn cadeau voor de winnaar van de online wijn quiz!


Wijnproeverij thuis bezorgen

Ga je toch liever zelf aan de slag? Organiseer dan heel gemakkelijk zelf een wijnproeverij thuis met de wijnproefpakketten. In een wijnproefpakket vind je geschikte wijnen om te proeven, een gemakkelijk stappenplan en handige wijntools. 

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.