Wijnproeverij Schagen

Mooie wijnen, lekker eten, en samen genieten van een gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een leuke wijnproeverij in Schagen? Waarom dan niet bij je thuis, of op locatie? Wijn Wine Wein komt gewoon naar jullie toe!

 

Zo hebben jullie een gezellig dagje, in de tuin, in jullie vakantiehuis, op kantoor, in de kantine, woonkamer of eetkamer. 

Wat kun je verwachten? Wijnproeverij Schagen

Bij een wijnproeverij ga je gezellig samen wijn proeven met vrienden, familie of collega's. Om je een idee te geven van hoe een wijnproeverij van Wijn Wine Wein eruit zit:

 • 6 heerlijke wijnen
 • Lekkere hapjes
 • De glazen - dus geen afwas!
 • Proeftools als aromawielen en Le Nez du Vin - wijngeuren. 
 • Gezellige pubquiz - geen wijnkennis vereist, we passen hem aan op jullie niveau. 

En uiteraard willen jullie iets meer weten over de wijnen die jullie aan het ontdekken zijn! Alles wordt voor iedereen op een leuke en toegankelijke manier uitgelegd. 

 

Aan het einde van de middag -of avond- zit je barstensvol wijnweetjes, en borrelen jullie nog even na met de rest van de wijnen. 

Opties voor jullie Wijnproeverij Schagen

Zit de optie waar je op hoopte er niet tussen? Neem even contact op, dan stemmen we de wijnproeverij helemaal af op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Toch iets meer of minder wijnen?
 • Hebben jullie een voorkeur voor alleen wit, rood of rosé?
 • Liever een likeurtje, port of dessertwijn erbij? Ook dat is natuurlijk geen probleem.  
 • Wijnproeven in grote groepen, of juist maar met een paar.
 • Zijn jullie helemaal gek van een bepaald land of een bepaalde regio? Dan organiseren we een wijnreis en gaan we op ontdekkingstocht in het land waar jullie zo verliefd op zijn.

Actief aan de slag

Er wordt niet achterover geleund tijdens jullie wijnproeverij. Jullie gaan actief aan de slag, en ja- er valt ook iets te winnen!

 • Bij elke wijn een stap van wijnproeven: kijken, ruiken, proeven, walsen en beoordelen.
 • Met het proeven en in de pubquiz en strijden jullie je naar de ereplek!
 • Zijn jullie al even wijnliefhebber en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kunnen we ook gaan proeven in 'flights' - dezelfde druif uit verschillende regio's, dezelfde wijn, maar dan uit verschillende oogstjaren of dezelfde wijn, met meer en minder houtrijping. 
 • Ultieme uitdaging? Ook blind proeven kan!

Wijnproeverij als afdelingsuitje

Wijnproeverij Schagen - ook als afdelingsuitje

Wist je dat in groepen wijn proeven ook erg geschikt is voor teambuildingsactiviteiten?

 

Een pubquiz in teamverband versterkt het groepsgevoel en brengt wat actie en competitie in de groep. 

Daarom zijn wijnproeverijen ook erg leuk als:

 • Vrijdagmiddagborrel op kantoor
 • Afdelingsuitjes
 • Als afsluiter van de voetbal
 • Vrijgezellenfeestje
 • Of, gewoon voor de leuk!

Wijnproeverij Schagen, ook op andere locaties!

Wij hebben geen locatie, dus we maken graag gebruik van die van jullie. Een wijnproeverij kan aan huis, (in de tuin met lekker weer!) of op elke andere locatie waar het aantal gasten past. Geen eigen locatie? We helpen je graag, misschien kunnen we samen kijken of een wijnproeverij in een wijngaard een optie is?

Deze wijnliefhebbers gingen je voor


Ik heb onwijs genoten en mijn vriendinnen vonden het ook onwijs leuk! Bedankt Kim 😊 - Ilse, na haar Sweet 21 Wijnproeverij


Wijn Wine Wein

Kim Modder, wijnspecialist en oprichter Wijn Wine Wein

Wie komt er bij je over de vloer? Nou, ik ben Kim, oprichter van Wijn Wine Wein en wijnliefhebber in hart en nieren. Na een aantal jaar in de horeca met wijnen bezig geweest te zijn, volgde ik mijn hart en startte met Wijn Wine Wein. 

 

Mijn visie? Wijn is lekker, leuk en niet moeilijk. En wijnproeverijen moeten dat ook zijn - niet ingewikkeld, saai of vol vaktermen, maar gewoon leuk!

 

Dus, ben jij op zoek naar een wijnproeverij in Schagen? Ik help je graag! Je kunt mij gemakkelijk whatsappen, dan bespreken we samen wat je wilt en hoe ik je daar bij kan helpen. 

 

Ga je toch liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Ontdek dan de wijnproeverij pakketten of lees: Hoe organiseer ik zelf een wijnproeverij?

 

Wat voor optie je ook kiest, ik wens je alvast heel veel wijnproef plezier!


Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.