Speciaal wijnpakket cadeau

Op zoek naar een uniek wijn cadeau? Wij hebben mooie geschenkverpakkingen. Met daarin heerlijke wijnen! Speciaal om het hart van de wijnliefhebber sneller te doen laten kloppen. Bij alle wijn cadeau's kan je een kaartje laten toevoegen met een persoonlijke boodschap. Kies je voor een wijn cadeau in houten kist? Dan is het ook mogelijk om een bedrukte tekst of logo op het deksel te plaatsen. 

 

Iedereen heeft een andere smaak, en een ander budget. Daarom helpen we je graag een speciaal wijn cadeau samen te stellen. Stuur een email of Whatsapp en wij helpen je met een persoonlijk pakket. De houten wijnkisten zijn al beschikbaar vanaf 1 fles. Prijzen zijn afhankelijk van de wijnen die je uitkiest. 

 

Waar kan je aan denken bij zo'n wijnpakket? Bijvoorbeeld een Bordeaux uit het geboortejaar van de ontvanger, een feestelijke Champagne, Prosecco of Cava of wat dacht je van een wijnproefpakket?

Wijn cadeau in houten kist

Wijnpakket cadeau in houten kist 6 stuks

Luxe houten kisten met wijnen van over de hele wereld. Denk aan rode of witte wijn, een mooie Port of een heerlijke fles Champagne. 

 

De wijncadeaus in houten kist zijn beschikbaar van 1 tot en met 6 flessen.

 

  

Wijn cadeau's

Wijn cadeaus in houten kist, draagtas, geschenkdoos of wijnfles zak

Naast wijncadeau's in houten kist kan je ook kiezen voor

  • Wijn in cadeauverpakking Proost! als draagtas voor 1 en 2 flessen
  • Wijn in cadeauverpakking Proost! als cadeaudoos voor 1 en 2 flessen
  • Gekleurde wijnfleszak Jute voor 1 wijnfles

 

Wil je een kaartje met persoonlijke boodschap toevoegen? Geen probleem! Geef bij de bestelling je persoonlijke tekst door en wij zorgen voor een mooie kaart.

Wijnproeverij cadeau

Een verrassend en origineel cadeau: een wijnproeverij aan huis. Laat mij weten hoe de wijnproeverij er uit mag zien en ik maak een wijnproeverij cadeau op maat. 

Bedrukte wijn cadeau's

Een logo op de houten kist? Of een leuke persoonlijke tekst op het deksel van het wijnpakket? We kunnen de houten kisten laten bedrukken en graveren. Zo maak je van een heerlijk wijn cadeau, een persoonlijk en uniek wijngeschenk!

 

Logo's en teksten worden met een passend design op het deksel van de wijnkist gelaserd. De kosten hiervan zijn 20 euro. Stuur mij je tekst, of je (bedrijfs)logo en ik stuur je, voor we verder gaan, het design. 

Let op: In Noord-Holland worden de houten kisten bezorgd in overleg. Voor de rest van NL: vanaf 50 stuks bezorgen we op locatie. Kleinere aantallen zijn mogelijk, maar dan alleen af te halen. Prijs is afhankelijk van persoonlijke wensen. 

 

De reguliere wijnproeverij pakketten kunnen natuurlijk wel direct besteld en thuisbezorgd worden.

Wijnpakket cadeau contact opnemen
Wijnproeverij pakket cadeau thuisbezorgd
Wijntools als klein wijn cadeau