Speciaal wijn cadeau in houten kist

Op zoek naar een uniek cadeau? Wij hebben prachtige wijnen verpakt in een houten kist. Alle wijnen zijn uitgezocht om het hart van wijnliefhebbers sneller te doen kloppen!

 

Toch heeft iedereen een andere smaak, en een ander budget. Daarom helpen we je graag een speciaal cadeau samen te stellen. Stuur een email of Whatsapp en wij helpen je met een persoonlijk pakket. De houten wijnkisten zijn al beschikbaar vanaf 1 fles!

 

Waar kan je aan denken bij zo'n pakket? Bijvoorbeeld een Bordeaux uit het geboortejaar van de ontvanger, een feestelijke Champagne, Prosecco of Cava of wat dacht je van een wijnproefpakket?

 

Let op: Vanwege de breekgevoeligheid worden deze pakketten niet per standaardpost verstuurd. Neem contact op voor de mogelijkheden! Vanaf 50 stuks bezorgen we op locatie. Kleinere aantallen zijn mogelijk, maar dan alleen af te halen of in Noord-Holland bezorgd in overleg. Prijs is afhankelijk van persoonlijke wensen. 

Wijnproeverij cadeau

Een verrassend en origineel cadeau: een wijnproeverij aan huis! Laat mij weten hoe de wijnproeverij er uit mag zien en ik maak een wijnproeverij cadeaubon op maat.