Wijn cocktails zijn HOT! 15x de lekkerste wijn in de mix
Voor de wijnliefhebbers, die niet zo van de sterke, zoete zomerdrankjes zijn. Ontdek de lekkerste zomer wijn cocktails - licht, en waanzinnig verfrissend!

Wat is Muller-Thurgau? Wijn Guide + Infographic
Laten we eerlijk zijn, Müller Thurgau is altijd een ondergewaardeerde druivensoort geweest. Wat veel mensen niet weten: er worden ook hele fijne exemplaren van gemaakt! Daarom, alles over deze wijndruif, van geur en smaak tot wijn en spijs!

Wat is Pinot Grigio? Wijn Guide 101 + Infographic
Blush rosé, witte wijn, dezelfde druif als Pinot Gris, of toch niet? Daarom: Wat is Pinot Grigio? Alles over druif en wijn, van smaak en geur tot wijn en spijs!

Wat is Muscadet? Wijn Guide 101 + Infographic
Muscadet of Melon de Bourgogne wijn: een zilte zoen in een glas. Je proeft de zee bijna terug... Bijna, en gelukkig maar: want wie zit er nu te wachten op zo'n glas zout zeewater? Ik niet!

Wijnreis Ahr - Wie gehts im Ahrtal?
Op wijnreis naar de Ahr, 1 jaar na de overstromingen. Hoe gaat het daar nu? Zijn de wijnmakers al weer aan het opkrabbelen? Lees in dit blog wat je kunt verwachten, onze ervaringen + tips voor jullie wijnreis.

Sommelier Talk: 9x de lekkerste Mosselen en Wijn combinaties
Welke wijn is het lekkerst bij mosselen? Nou.. dat ligt helemaal aan je bereiding! Muscadet is de klassieke partner bij mosselen, maar er zijn nog zoveel meer creatieve mogelijkheden!

Wijn humor: Grappige Wijn Quotes
Wijn humor: Iedere keer dat ik zo'n wijn quote voorbij zie komen moet ik toch even grinniken - en soms lig ik helemaal in een deuk. Daarom 25 x de grappigste wijn quotes - en hopelijk kunnen jullie er ook om lachen.

Overzicht: de leukste wijnhuizen van de Elzas
De Elzas: Lekker eten, prachtige natuur, mooie burchten. En... mooie wijnhuizen! Maar waar moet je heen? Lees onze ervaringen in dit overzicht van de beste wijnhuizen van de Elzas, en kies zelf :)

Wijngebied Elzas en haar wijnsoorten
Een overzicht van het wonderlijke wijngebied Elzas en haar wijnen, met alles dat je moet weten als je deze wijnstreek gaat verkennen. Thuis, met een glas wijn - of... op wijnreis!

Tips Wijnreis Elzas... Sprookjesachtig Wijn Wonderland
15 x de leukste tips voor jullie wijnreis naar de Elzas! Een waar wijnsprookjesland: Genietende Fransen, gekleurde dorpjes vol bloemen, en wijn, veel wijn. Lees waar je het best kunt overnachten, de beste wijnhuizen en andere tips!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag, gewoon thuis. Meer weten over mij of achter het idee van Wijn Wine Wein? Klik dan hier

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.