Rondo Wijn Guide + Infographic
Het verhaal achter hybride druif en PIWI. Alles over de Rondo wijn en druif, van smaak tot wijn en spijs.

Of Course Size Matters: Wijnfles Formaten
Wijnflessen heb je in verschillende maten, met iedere maat zijn eigen naam. En misschien is je daar al eens iets opgevallen: Bijna alle reusachtige wijnflessen hebben Bijbelse namen. Daarom, een overzichtje, van wijnfles namen van groot naar klein, inclusief betekenis!

Wijndruiven Overzicht en Wijn Guides
Super leuk: ondertussen staan er 100+ wijn guides op Wijn Wine Wein! Daarom bij deze een klikbaar overzicht van alle druiven en blends, zodat je in één oogopslag kunt zien welke wijn guides er al zijn, en welke (nog) niet.

Auxerrois Wijn Guide + Infographic
Auxerrois wijn: van Belgische Bubbels tot Elzasser Blends. Ontdek deze mooie wijndruif, die het ook in NL prima doet. Alles over deze witte wijndruif, van smaak tot wijn en spijs.

Primitivo Wijn Guide + Infographic
Zeg je Primitivo, zeg je Italië, Puglia, Salento en Primitivo di Manduria. Bij die laatste begin ik al te smelten... Maar wat zeggen deze termen? Wat is Primitivo? Alles over deze zwoele druif en wijn, van smaak tot wijn en spijs!

Waarom een Wijnproeverij Pakket het Perfecte Moederdag Cadeau is
Op zoek naar het perfecte Moederdag cadeau voor een wijnliefhebber? Ontdek waarom een wijnproeverij pakket een verrassend en betekenisvol geschenk is voor elke wijn moeder. Proost op Moederdag met een glas wijn en een unieke wijnproeverij! 🍷

Solaris Wijn Guide + Infographic
Een populaire wijndruif in Nederland: Solaris. Alles over deze in Nederland populaire wijndruif, van smaak tot wijn en spijs!

7 Key Wijn Trends 2024 + Inzichten
Wat zijn DE wijntrends van 2024? Wij gingen op onderzoek uit. We bezochten de grote beurzen ProWein, Vinexpo, Horecava, Wijnprofessional en Horecava, en combineerden onze eigen ervaringen met statistieken van o.a de IWSR.

Prowein 2024: Een Duurzame Toekomst voor de Wereld van Wijn
Wat waren de key learnings en hoogtepunten van ProWein 2024? Een samenvatting van s'werelds grootste wijnbeurs.

10 x Welke wijn drink je bij Carpaccio
Welke wijn drink je bij Carpaccio? Ontdek de lekkerste combinaties van verschillende carpaccio-creaties. Rood, wit en rosé, traditionele en onconventionele pairings!

Meer weergeven

Achter de schermen bij Wijn Wine Wein

Wijn Wine Wein is speciaal voor wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. Op een makkelijke, en vooral hele leuke manier ga je zelf aan de slag met wijn proeven, gewoon thuis.

 

Meer weten over het idee achter Wijn Wine Wein? Lees meer over mij en Wijn Wine Wein

Heb je een (wijn)vraag? Mail, app of bel me! Mocht ik niet opnemen, bel ik zo snel mogelijk terug 

Tel: 06 57 54 59 82

Geen alcohol onder 18

Verantwoord genieten: <18? Dan is deze website niet voor jou. Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen. Bij bestelling wordt om je leeftijd gevraagd, en bij aflevering vindt er een leeftijdscheck plaats.